Też się leczyłam w invimed Katowice. Udało się za pierwszym razem i to bliźniakiW ivimedzie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się leczyłam w invimed Katowice. Udało się za pierwszym razem i to bliźniakiW ivimedzie![]()
Hej dziewczyn, dobrze pamiętałaś ale wizyta przesunięta na poniedziałek bo mojego lekarza nie ma dziś a do innego nie chciałam iść ....@olinka321 powodzenia na punkcji, mam nadzieję, że będzie cały kosz jajeczek![]()
![]()
![]()
@Waleczna36 nie wiem czy dobrze pamiętam i dziś masz wizytę? powodzeniażebyś mogła już zacząć szykować się do transferu
![]()
Dziewczyny jak wy aplikujecie progresteron dowcipnie?Bo ja aplikuje a po kilku godzinach na wkladce widze w sumie chyba wszystkoqzwa boje sie ze nie dodc gleboko aplikuje
![]()
U Ciebie to tak szybko poszło że ma prawo boleć głowąA to dziękuje dziewczyny, ja będę chciała żeby mi zbadali w dniu punkcji mimo, ze w Novum tego nie praktykują...
@Aduś16 a jak Ty się dzisiaj czujesz? Ja jestem tak osłabiona, ze nie mam siły nic robić. Leżę tylko i drzemam, ale może to tylko wymówka żeby nic nie robićgłowa mnie trochę mniej boli ale dalej boli. Dziś wieczorem mam double trigger...
Mi w Novum przed transferem nie badali nic.. Ani estradiolu ani progesteronu, tylko posiewy...Ja progresteronu nie mialam badanego przed transferem a estradiol mialam robiony tydzien przed ale teraz nie pamietam
Oby to była ta!!!! Trzymam kciuki nadal!!!Dziękuję za wszystkie kciuki, ale standardowo żenada. 1 komórka prawidłowa, 3 nieprawidłowe. W pn będą dzwonić czy się zapłodniła.
No właśnie oni nie badają tego. A ja się martwię, ze mam za duży progesteron jeśli oczywiście dojdzie do transferuMi w Novum przed transferem nie badali nic.. Ani estradiolu ani progesteronu, tylko posiewy...
W Novum tylko ankiety robią i nie badają na COVID. A brzuch mnie tez cały czas pobolewa. Myśle, ze tam się piękne jajeczka u Ciebie szykująU Ciebie to tak szybko poszło że ma prawo boleć głowądziwne by było gdyby Cię nic nie bolało
Ja czuję brzuch jak na okres.. Dziś będzie 6ty zastrzyk.. No i czekam na ten wynik testu Covid grrrrr....
Dokładnie ankiety i ankiety, nawet jak byłam co 3 dni to to samo. A żadnego z tych badań nie miałam i teraz się martwię czy to wszystko jest w normie? To moje pierwsze podejście i nie znam się jeszcze co i jak, wierzę na słowo że słusznie mną kierują ale czy na pewno moja fasolka zamieszkała u mnie czy będzie dobrze, tego nie wiem. Niby czuje się jakoś tak inaczej ale to pewnie stres a ja się głupia doszukuje nie wiadomo jakich objawów zagnieżdżenia...W Novum tylko ankiety robią i nie badają na COVID. A brzuch mnie tez cały czas pobolewa. Myśle, ze tam się piękne jajeczka u Ciebie szykują![]()