Powodzenia i trzymam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia i trzymam
No powiem Ci że u mnie w mieście to po cc i SN 2 dni oczywiscie jak wszystko okOj 5 dni to przy CC, 2-3dni po SN:-) ja to mam dysfunkcje mózgu ostatnio.
@Per Em za dobre wieśćdawaj znać od razu
@margaretka25 kochana to Twój dzień! Zabieraj kropka do domu, niech się pięknie zadomowi u mamusito wasz dzień, musi być pięknie
![]()
A jakie masz symptomy? Ja dzisiaj cala noc sobie wmawialam jakies skurczeJaki elaborat strzeliłas!
Termin cc mam na8. Marca ale ginek mowila ze wczesniej sie zacznie wiec siedze i czekam. Mam juz symptomy..
Alkohol whisky to czarny Johny Walker.
Jutro smigam na szczepionke na krztusiec.pobiwrali mi wykaz na gbs ciekawa jestem wyniku.
Tak po lekarz na podniesienie żelaza mialam mega problemy z zaparciami.
I tak myślę że jesteś zdolna do tego żeby się nawet tam drzec nal lekarzyz aby łożysko wyjeli.wy.jebia Cie w końcu w tego szpitalac żyje. Bedziesz tam jak moja ta kolezanka ktora każdego lekarza pytała jakajest umieralnosc podczas cc u nich w szpitaluna Youtube oglądałaś filmiki z prawdziwej cc??