Ha czyli u Ciebie tez mogą być117??I bliźniaki
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
To jest niemożliweHa czyli u Ciebie tez mogą byćale jak jeden zarodek to takie twixy identyczne

annemarie
Serio,jak poszlam na USG ( przygotowana na kolejna katastrofe jak 3 poprzednie)i gin mi powiedzial ze sa dwa,to swiat mi sie zatrzymal117??I bliźniaki

Sherlook
A to był naturals czy in vitro? Podany jeden zarodek? Aż nie mogę w to uwierzyćSerio,jak poszlam na USG ( przygotowana na kolejna katastrofe jak 3 poprzednie)i gin mi powiedzial ze sa dwa,to swiat mi sie zatrzymalnigdy w zyciu nie bylam w takim szoku
mam nadzieje ,ze jak mnie Alzheimer z demencja starcza dosiegnie,to bede ciagle ten moment pamietac❤

Nie nie, są policzone. Całe dwa
annemarie
Dwa podane z KDA to był naturals czy in vitro? Podany jeden zarodek? Aż nie mogę w to uwierzyć![]()
Ta Beta byla tak niska,ze bylam na 15000% pewna ze to ciaza biochemiczna
Brawo gratulacje!!!Betahcg 17415
Estardiol 1165
Progesteron 25,3
Obłęda to dopiero 18dpt
Gratuluje!!!!!Beta 93,65
Progesteron 153
Estradiol 1195
Tararara!! Teraz powiem ze ja tam na tescie Twoim widzialam kreske
miętowa25
ja tylko na czczo przekroczony... 2x i w krzywej też na czczo przekroczony. We czwartek mam wizyte u diabetologa... od 25.02 wdrozona dieta i póki co udaje sie rano max 90 mieć, ale zazwyczaj 83-86.Mi powiedziano, że którykolwiek wynik podwyższony chociażby o 1 to cukrzyca ciążowa. Ja miałam na czczo idealny. Ten po 1h miałam przekroczony o 1. A ten po 2h o 2 chyba. I niestety diabetolog. Oczywiście dieta cukrzycowa. I u mnie była insulina. Po potem Mi na czczo czasami cukier skakał.
Niestety wystarczy jeden wynik w krzywej miec przekroczony i juz stwierdzają cukrzycę ciążowa lub ciężarnych.

reklama
WizjonerkaBrawo gratulacje!!!
Gratuluje!!!!!
Tararara!! Teraz powiem ze ja tam na tescie Twoim widzialam kreske)))
Podziel się: