Pięknie!Beta 93,65
Progesteron 153
Estradiol 1195
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie!Beta 93,65
Progesteron 153
Estradiol 1195
I cos Ci dawali? Insuline? Ja na razie robilam tylko na czczo. Pewnie w przyszly weekend czeka mnie badanie z obciazeniem..Niestety kwalifikujesz się do cukrzycy ciążowejmiałam tak samo, na czczo 94, po obciążeniu glukozą w normie.
Jestem w szoku.I jak.kochana odczucia ??? Niedowierzanie jeszcze co??
Nie, reguluję cukier dietą. W drugim trymestrze skakał na czczo miedzy 88 a 98, a w 3 trymestrze jakoś sam się unormował i teraz mam do 90. Wysyłam lekarzowi średni cukier z całego tygodnia. Póki co powiedział że nie będzie mi przepisywał insuliny bo te skoki są niewielkieI cos Ci dawali? Insuline? Ja na razie robilam tylko na czczo. Pewnie w przyszly weekend czeka mnie badanie z obciazeniem..
Ok. W takim razie czekam na badanie z obciazeniem i zobaczymy. Oby nie byl podwyzszony.Nie, reguluję cukier dietą. W drugim trymestrze skakał na czczo miedzy 88 a 98, a w 3 trymestrze jakoś sam się unormował i teraz mam do 90. Wysyłam lekarzowi średni cukier z całego tygodnia. Póki co powiedział że nie będzie mi przepisywał insuliny bo te skoki są niewielkie
Trzymam mocno kciuki by przyrost był piękny. Który dpt?Jestem w szoku.
I zaczynam się przygotowywać do przezywania przyrostu
Cały czas trzymamy kciukiJestem w szoku.
I zaczynam się przygotowywać do przezywania przyrostu
To ja też se wymyśliłam, bo jestem w tym samym wieku ;-) Ale wcześniej no jakoś się nie dałoA ile Ty masz lat ?? Ja to mogę powiedzieć że jestem już stara i se wymyśliłam bo skończyłam 38. Trzymam za Ciebie kciuki
Dzisiaj 8 dptTrzymam mocno kciuki by przyrost był piękny. Który dpt?
Czyli faktycznie nie ma się co testami sugerować. Dobrze wiedzieć bo niedługo ten sam los mnie czeka. I też tak planuje testy od 6dptDzisiaj 8 dpt
Testy białe w 6 dpt i dzisiaj