Ha czyli u Ciebie tez mogą być117??I bliźniaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha czyli u Ciebie tez mogą być117??I bliźniaki
To jest niemożliweHa czyli u Ciebie tez mogą byćale jak jeden zarodek to takie twixy identyczne
Serio,jak poszlam na USG ( przygotowana na kolejna katastrofe jak 3 poprzednie)i gin mi powiedzial ze sa dwa,to swiat mi sie zatrzymal117??I bliźniaki
A to był naturals czy in vitro? Podany jeden zarodek? Aż nie mogę w to uwierzyćSerio,jak poszlam na USG ( przygotowana na kolejna katastrofe jak 3 poprzednie)i gin mi powiedzial ze sa dwa,to swiat mi sie zatrzymalnigdy w zyciu nie bylam w takim szoku
mam nadzieje ,ze jak mnie Alzheimer z demencja starcza dosiegnie,to bede ciagle ten moment pamietac❤
Nie nie, są policzone. Całe dwa
Dwa podane z KDA to był naturals czy in vitro? Podany jeden zarodek? Aż nie mogę w to uwierzyć![]()
Brawo gratulacje!!!Betahcg 17415
Estardiol 1165
Progesteron 25,3
Obłęda to dopiero 18dpt
Gratuluje!!!!!Beta 93,65
Progesteron 153
Estradiol 1195
ja tylko na czczo przekroczony... 2x i w krzywej też na czczo przekroczony. We czwartek mam wizyte u diabetologa... od 25.02 wdrozona dieta i póki co udaje sie rano max 90 mieć, ale zazwyczaj 83-86.Mi powiedziano, że którykolwiek wynik podwyższony chociażby o 1 to cukrzyca ciążowa. Ja miałam na czczo idealny. Ten po 1h miałam przekroczony o 1. A ten po 2h o 2 chyba. I niestety diabetolog. Oczywiście dieta cukrzycowa. I u mnie była insulina. Po potem Mi na czczo czasami cukier skakał.
WizjonerkaBrawo gratulacje!!!
Gratuluje!!!!!
Tararara!! Teraz powiem ze ja tam na tescie Twoim widzialam kreske)))