• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli faktycznie nie ma się co testami sugerować. Dobrze wiedzieć bo niedługo ten sam los mnie czeka. I też tak planuje testy od 6dpt🤦‍♀️bo wątpię bym dłużej wytrzymała. Tobie gratuluję i mocno trzymam kciuki za przyrost.
Dziękuje.
Widziałaś jak ja dzisiaj tu świrowałam.
A beta prawie 100 i test negatywny. A podobno od 10 miał być.

Masakra jakaś. Ja po. 1 transferze jak miałam test w 7 po. Biały to byłam pewna że beta to samo i się sprawdzilo.i tera jak zrobię test pewnie uważałabym identycznie...ze juz nie ma nadziei.. A tu jedynie Beta prawdę powie..
Tylko beta. Jak widac nie sprawdza sie. Ja jak robilam test to mialam juz bete za soba. Chcialam zrobic, zeby miec pamiątkę i jakie bylo moje zdziwienie, ze wyszlo bielutko.

Masakra jakaś. Ja po. 1 transferze jak miałam test w 7 po. Biały to byłam pewna że beta to samo i się sprawdzilo.i tera jak zrobię test pewnie uważałabym identycznie...ze juz nie ma nadziei.. A tu jedynie Beta prawdę powie..
Mi się wydaje, że to zależy jakie testy. Stylenka robiła pink, a ja już kilka razy widziałam, że one sie mylą i w jedną i w drugą stronę. Dobre są te facelle z Rosmana. Ja teraz robiłam nordtest i mi pokazał bardzo widoczną krechę przy becie 35.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry