Myszko
Fanka BB :)
Jak to 8 miesiąc?!?!?Ja zaczynam 8. miesiąc, przytyłam kilogram. Ale dziecko waży dużo, tylko się chowa
Nawet u lekarzy mam prawo do "A, to pani już urodziła?"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak to 8 miesiąc?!?!?Ja zaczynam 8. miesiąc, przytyłam kilogram. Ale dziecko waży dużo, tylko się chowa
Nawet u lekarzy mam prawo do "A, to pani już urodziła?"
Ja jeszcze nie przytyłamMam podobnie z 2.5 latkiem na pokładzie to jem wszystko co się nawinie byle się najeśćbrzuch też większy niż za pierwszym razem ale kilogramów mniej
![]()
Teraz to czas płynie szybko. Za szybko. Ale cały ten wcześniejszy okres... wiecie, jak jest...Jak to 8 miesiąc?!?!?![]()
A na kiedy masz termin faktycznie 30. 11? Bo my chyba miałyśmy w tym samym dniu transfer 09.03, dobrze pamiętamTeraz to czas płynie szybko. Za szybko. Ale cały ten wcześniejszy okres... wiecie, jak jest...![]()
Od USG datującego lekarz nic mi nie mówił o terminie ;-) taka polityka :-) Padły chyba 3 czy 4 różne daty - od 25/11 po 5/12.A na kiedy masz termin faktycznie 30. 11? Bo my chyba miałyśmy w tym samym dniu transfer 09.03, dobrze pamiętam![]()
Wyprawkę już ogarnęłaś?Teraz to czas płynie szybko. Za szybko. Ale cały ten wcześniejszy okres... wiecie, jak jest...![]()
Daj znać po, a na priv nieśmiało poproszę foteczkę - jak dostanieszOd USG datującego lekarz nic mi nie mówił o terminie ;-) taka polityka :-) Padły chyba 3 czy 4 różne daty - od 25/11 po 5/12.
Tak, miałam transfer w tym samym dniu.
Może dziś zapytam, bo mam USG III trymestru.