reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
LABO witaj, trzymaj się nas bo z ami łatwiej

kobitki właśnie wróciłam z usg w 6 dniu stymulki , dali mi jeszcze zastrzyki na jeden dzień i jutro znowu na usg, lekarz mówił że widzi średnio po 10 pęcherzyków w każdym jajniku, a ja się czuję jakbym miała zaraz pęknąć, eksplodować......

LABO witaj, trzymaj się nas bo z ami łatwiej

kobitki właśnie wróciłam z usg w 6 dniu stymulki , dali mi jeszcze zastrzyki na jeden dzień i jutro znowu na usg, lekarz mówił że widzi średnio po 10 pęcherzyków w każdym jajniku, a ja się czuję jakbym miała zaraz pęknąć, eksplodować......

Chyba dobrze to u ciebie wyglada, prawda? sporo pecherzykow, bedzie z czego wybierac. a jak duze te pecherzyki?
Uczucie eksplodowania znam- najgorzej jak podaja lek na uwolnienie komorek a ty sie boisz ze jaja pekna :) ja sie balam schylic, zeby nie popekały :)))

Siemka dziewczynki witam wieczornie:-)
Witam wszystkie nowe dziewczynki które tu do nas dołączyły, dziewczynki głowa do góry każdej się uda trzeba tylko dużo cierpliwości i optymizmu bo to jest najważniejsze grunt to nie tracić nadzieii i mysleć pozytywnie, naprawdę cos o tym wiem:tak::tak::tak:
Lolitko widzę że u Ciebie kiepsko z entuzjazmem, popraw się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labo a juz twój pesymizm jest straszny, staram się Ciebie zrozumieć bo może w twojej sytuacji ciężko o optymistyczne spojrzenie ale takim pesymistycznym nastawieniem tylko wam szkodzisz, naprawde trzeba wierzyć i nie myśleć kategoriami że zarodki słabe bo c tylko myślęć że C to cudowne twardziele i się przyjmą optymizm rzecz najważniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto optymistyczne fluidki dla wszystkich staraczek******************************************************
jeśli to zamało piszcie wyślemy wiećej:-):-):-):-):-)

Czy u Was dzisiaj też tak leje? Można doła złapać przy takiej pogodzie. Szukam w necie przepisów na szpinak bo kupiłam wielki wór i zamierzam się zdrowo odżywiać :) Zawsze robiłam go z serem pleśniowym (pycha!!), ale teraz wolę nie ryzykować... Może Wy coś podpowiecie?

reklama
witam.Ja robiłam wczoraj caneloni ze szpinakiem.pycha

dzięki dziewczyny za wczoraj.dziś już czuję się zupełnie inaczej.dół minął, mam nadzieję , że na zawsze.Właśnie posadziłam kwiatki na balkonie i pożarłam miskę bitej śmietany a teraz piję herbatkę ziołową i naprawdę mam dobry nastrój.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry