reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
missdior
ty umiesz ludziom humor poprawic
ma-mi
niestety moj mezus do porzadkow sie nie nadaje a do gotowania to juz w ogole.jak bylam w szpitalu to powiedzial ze dziekuje bogu za macdonalda,bo by z glodu padl.taki jest wygodny ale jest kochany.cieszmy sie ze na takich facetow zesmy trafily bo moglo byc gorzej.mam jedna znajoma oni tez maja problemy ,ona tez nie zachodzi w ciaze,tyle ze u mnie wystarczyla jedna rozmowa ze ide na ivf i on sie ucieszyl ,obiecal ze tez zrobi wszystko zeby sprobowac,a u moich znajomych jej maz oswiadczyl ze nie bedzie chodzil na zadne badania bo to dla niego ponizajace.zacofany jakis......

Kurcze strasznie glowa mnie rozbolała,ledwo przed kompem siedzę. A jeszcze godz.mi została...@oczywiście brak, i brak jakichkolwiek objawow na jej przyjście..nawet nie plamię już !!! ;_(...

moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej , pojawiłam sie tu po raz pierwszy wczoraj i może , któreś z was mnie kojarzą , ale większość pewnie nie . Jestem po 1-wsztym nieudanym :( in vitro . Dziś miałam test - beta 0,0 . Mam jeszcze 3 mrożaczki więc jest jakas nadzieja. Pani doktor , która ,mnie prowadzi zaproponowała abym zrobiła histeroskopię bo podczas transferu okazało sie ze jest jakies utrodnione wejście i nie wiadomo czy to tylko wąskie wejście czy coś tam jest w środku nie tak. Poradźcie co robić , bo to badanie kosztuje 1700 zł.:szok: . Podobno podczas badania można jakoś to wejście poszerzyć ...kurcze , o co chodzi ?Czy wart je robić , bo pierwsze in vitro zazwyczaj i tak sie nie udaj. Jestem juz po tylu przejściach , ze nie wiem czy mam siłę na kolejne badania , usypiania itd. mam dość . Siedze i rycze ....help !!! Chociaż jak czytam co pisze missdior to sie uśmiecham bo ty dziewczyno jakos zarazasz optymizmem :) . Mam jeszcze jedno ''głupie'' pytanie , jak dodac opis swioch inseminacji , in vitro itd. na dole tak jak wy macie :zawstydzona/y: ? Gdzie w Warszawie albo w Radomiu można zrobić histeroskopię taniej niz za 1700 ? Moze ktos wie ?

dodora!!!kurcze strasznie mi przykro...jezeli chodzi o histeroskopie to nie mam wiedzy zadnej na ten temat wiec sie =nie bede wypowiadac,a jak chodzi o opisy to wejdz w ustawienia(na gorze na zielonym pasku), i edytuj sygnature
i tam mozesz sobie dodac;)

Hej dodora, strasznie mi przykro tym bardziej że u mnie 2 razy się nieudało, pierwszy coś tam niby było ale b. krótko a drugi zupełnie nic, więc wiem jak się czujesz, trzymaj się tam!!!!!!!!!
co do histeroskopii to ja miałam mieć ale w poznaniu ale mój lekarz stwierdził że to jest półśrodek i lepiej zrobić dwa w jednym czyli laparoskopie na pełnym znieczuleniu i od razu histeroskopię bo takie badanie i zabieg daje całkowity obraz tego co jest w środku grane i możliwość usunięcia ewentualnych przeszkód, zabieg był ok nie było to dla mnie dramatyczne ale ja mam swój wiek i podejście mi się zmieniło, co do ceny to było 6 lat temu i niestety nie pamiętam dodatkowo cały zabieg pokryło mi niemieckie ubezpieczenie bo się okazało że jest korzystniejszy dla nich finansowo niż jakbym go robiła w niemczech więc miałam w tym wypadku szczęście-później dla odmiany prawie nic mi nie pokrywali więc chyba się wyrównało, pytaj o co chcesz z tym laparo a ceny chyba można się dowiedzieć od innych dziewczyn albo na stronach klinik-ale tu się niestety nie orientuję, trzymaj się tam i pozbieraj się kochana, jeszcze wszystko się ułoży, zobaczysz!

jupppiiii!!!!!!!!!!!!! dostałam @ !!!!!!!!...troszke polezałam w łóżeczku bo główka boli, inna sprawa,że mądra to nie boli ;-)no ale byłam walnąć szczoszka i tu suprice...jeszcze bez kinder allllle już niedługo!także moje kochane Panny i Panie jutro zaczynam menopur ;-)...

jupppiiii!!!!!!!!!!!!! dostałam @ !!!!!!!!...troszke polezałam w łóżeczku bo główka boli, inna sprawa,że mądra to nie boli ;-)no ale byłam walnąć szczoszka i tu suprice...jeszcze bez kinder allllle już niedługo!także moje kochane Panny i Panie jutro zaczynam menopur ;-)...
gratulacje, pomimo że @ nie jest u nas mile widziana ale tym razem zrobimy dla cholery wyjątek, zakładam że sprawę przepchała flaszeczka:-), masz rewelka podejście do sprawy i ten wpis, pojedziesz szeroko, zarażasz wszystkich pozytywną energią-czad na maxa!!!!!!!!:cool2:

reklama
Do góry