reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hope dzieki za słowa otuchy , a laparo juz miałam wiec nie ma szans zeby to zrobic jeszcze raz razem z histeroskopią
lusia choś się nie znamy to GRATULUJĘ :) i zyczę zdrowego maluszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny poradźcie czy po pierwszym nieudanym in vitro robić tą histeroskopię , ktoś może wie czy warto ? a jak z następnym transferem - juz teraz mrożaczków , czekać nalezy jeden cykl czy lepiej dłużej , sama nie wiem bo tak bardzo chciałabym znowu spróbować ale nie wiem czy jestem gotowa na ewentualne kolejne rozczarowanie .....

Można od razu w kolejnym cyklu dzieciaczki odbierać z zimowiska:) Co do histeroskopii, to nie mam bladego pojęcia. Ale myśe że jak będziesz miała skierowanie, to chyba w szpitalu mogą ci zrobić za darmo.

EWELINA 125 - wiesz , myślałm ze tego to w szpitalu nie robią :confused: , a skierowania mi nie dali bo to prywatna klinika i oczywiście zapraszają do siebie ale cena mnie odstraszyła hahaha dzieciaczki z zimowiska odebrać :) dobre , usmiałam sie po pachy :) ojjjj z wami weselej to przechodzic niz samemu w poduche płakać , dzięki

witam wszystke Panie ;_)...zwlekłam się z łóżka zobaczyć co słychać bo byłam cały dzień nad jeziorem z ukochanym i dopadła mnie senność. mam @ wiec jeden dzień tylko opóźnienia na szczęście !!!

Lusia! wielkie gratulacje!
A ja nie mam dobrych wiadomości. Pożarłam się dziś z mężem i to strasznie. Nie wytrzymuję już wszystkich napięc: zdrowotnych, w pracy, w rodzinie............ Nie wiem czy przejdziemy przez to wszystko razem........... Straszny dół...................... I coraz bardziej oddalamy się od siebie........................

reklama
hej dziewczyny.Wczoraj miałam III werkę 10dpt i betka 60,52.Huraaaaaaaaaaaaaaa.Za tydzień mam kolejną ale już z USG.Trzymajcie kciuki .Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry