reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no tak ja sie zajmuje papierami i wszystkimi *******ami,czasami tez pomoge mezowi,a tak to mamy ludzi i z mezem pracuja.

matylda moze ktos sie zglosi........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pewnie,raz moze cie zastapic bo u mnie to nie wiem jak bedzie.moj juz mi zapowiedzial ze jak zaczne te zastrzyki i bede wkurzajaca to bierze wedke i idzie na ryby a bedzie wracal tylko na noc i jak ja juz bede spala.taki cwaniaczek chce przez wszystko przejsc obok.

dobra biore sie za porzadki........
pozniej zajrze..............
trzymajcie sie cieplutko.

Dziewczyny, ale z was gaduły ;-) Już prawie od godziny nadrabiam zaległości - wczoraj wieczorem sobie odpuściłam bo mężuś wrócił po całym tygodniu do domu i miło było razem posiedzieć i pogadać :) Missdior - nadal brak @ ?? Ty zacznij kobieto biegać po schodach abo podskakiwać może coś się tam ruszy :))

Matylda - dzisiaj słonko świeci wiec w Twoim brzuszku na pewno rosną śliczne dzieci :)) Nie czuje, że rymuje - tak jakoś wyszło.
Chanelini - weź przykład z Matyldy - zagoń do sprzątania męża ;) Ja swojego wysłałam do kuchni - obiadek gotuje!!

U mnie dzisiaj lepiej - mąż podtrzymuje na duchu, a ja chodzę i gadam sama do siebie - "betka rośnij, maluszki trzymać się tam mocno"... I jakoś daję radę :)

A NIECH MAJĄ !!!
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

reklama
Hahaha- już widzę swojego M jak leży i wyje.... A ja na niego warczę i żeby szczerze...;)

Kurcze, ale błędy robie. Wszystko przez tego chłopa bo mi właśnie rosołek pod nos podstawił i MUSZE pisać jedną ręką ;)

Do góry