reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

chcialam tylko powiedziec ze nic mi nie jest.... i prosze zeby nie bylo zadnych pytan co i jak i dlaczego

Matylda
Popros o lutke doustna albo domiesniowa. Masz reakcje uczuleniowa...

Dodora
Hiperoskopie warto zrobic... A co - masz jakies patologie endo?

Ostatnia edycja:
reklama
matylda1980.Ja mam to samo cały czas. Luteina podrażnia śluzówkę u mnie nawet ranki się porobiły ale już sobie z tym poradziłam tzn nie jest idealnie ale da sie znieść.Kup sobie w aptece Tantum Rosa i zwykłą wazelinę kosmetyczną .Tantum rozpuszczaj w przegotowanej wodzie w wlewając troszkę do szklanki np. niecałe pół i wsyp do niej troszkę tego proszku , zamieszaj i przemywaj za każdym razem jak idziesz się załątwić a wieczorem to zostaw nawet aż wyschnie i potem posmaruj sobie śluzówkę z wierzchu wazeliną . Po paru dniach zobaczysz różnicę , nawet już po pierwszym użyciu będzie lepiej. I za każdym razem zmieniaj wkładki żeby wyciekający lek dalej nie podrażniał i jeszcze jeden problem uważaj na łechtaczkę bo mi się tam zebrało bardzo dużo tego leku tak , że bardzo bolała więc musiałam to jakoś usunąć a to jest dość ciężkie przy tym bólu.Kuracji nie przerywaj choćby zrobiło się bardzo dobrze po potem znowu to wróci.

lolitka wielkie buziaki dla Ciebie
Lusia gratulacje przeogromne.
Labo dobrze,że się odezwałaś, bo już się zastanawiałam co u Ciebie.
Baśka1 wiem jak to jest. Ja przy pierwszym programie też miałam burze z mężem - jeszcze wtedy nie mężem. Myślę jednak, że powinnaś trochę skupić się na nim. pewnie czuje się odtrącony itp. to są bardzo trudne chwile dla obojga.
Ja wciąż na wyciszaniu i czekam na wizytkę.

dziewczyny

dzięki wszystkim za rady.
lekarz dał mi tabletki do zakładania-nystatyna- i powiedział że to normalne przy luteinie i jak mi nie przejdzie po tych to mam do niego dzwonić.
ewelina
otoczki nie miałam nacinanej, a co w przypadku jak nie wystąpi plamienie implantacyjne-bo może tak być-ja mam tą luteinę zakładać aż do odwołania

powiedzcie mi kochane, co brać na ból gardła?

Ostatnia edycja:
AgniesiaP.Witaj.Nie wchodziłąm tutaj bo musiałam troszkę odpuścić i wyluzować ale jak już III werka wyszła ok to troszkę mi lepiej chociaż wciąż mam lekkiego stresa bo wiesz pierwsze 3 miesiące no i za tydzień mam pierwsze usg i znowu chcesz żeby było dobrze .Właściwie to jedna wielka kołomyja tak na prawdę to od wyniku do wyniku i wiesz co najlepiej byłoby gdybym mogła obudzić się za 6-7 miesięcy z wielkim brzuchem już prawie spokojna , że będzie ok tylko potem znowu masz stresa żeby dziecko było zdrowe i takie tam ,zresztą sama wiesz jak to jest.

Matyldzia

Jak nie wystąpi plamienie implantacyjne to normalnie bierz lutka dopochowowo, aż do odwołania:) A na ból gardła mleczko, miodek itp:)

Matylda1980.Ja nie miałam krwawienia implantacyjnego i nawet bałam się , że nic z tego nie będzie a jest ok więc nie przejmuj się bo nie u każdej ono występuje.

reklama
Do góry