reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

witajcie...
lusia moje gratulacje,wspanialy wynik.
lolitka
witaj kobieto,nie znikaj tak wiecej bez slowa.my tu strasznie sie martwilismy o ciebie.
ma-mi
jak u ciebie cos nowego czy dalej czekasz na wynik w sygnaturze nic sie nie zmienilo
ale moze juz wiesz cos wiecej

reklama
Cześć Chanelini :) Byłam dziś w laboratorium, niestety wynik dostanę dopiero jutro także po pracy Wam napiszę. Jakoś nie nastawiam się na sukces wręcz przeciwnie chyba pogodziłam się już z porażką- szczególnie po tej wczorajszej wysikanej jednej kresce. Poza tym zero jakichkolwiek objawów, dolegliwości... W następnym cyklu będę próbować z mrozaczkami ;)

ma-mi
nie trac nadziei kobieto mialas bete ponad 20 wiec jeszcze nic straconego,a sikance nie zawsze wychodza.badz dobrej mysli bo moze sie okaze ze beta urosla.

Jakby się okazało, że moja beta urosła to chyba padłabym trupem :) Spoko - może przy tej okazji znalazłby się ktoś, kto zechciałby mnie ratować... Usta - usta i te sprawy ;-) Chyba zaczynam mieć głupie myśli - lepiej pójdę już spać ;) Dobrej nocki !

hej wszystkim :) , dzieki za wsparcie ....lżej troche i zaczynam zbierać siły na nową ''wojnę'' ;)
hope71 -szukałam właśnie w necie czy robić czy nie i raczej się zdecyduję bo to w sumie jedyne badnie jakiego jeszcze nie maiłam a będe miała pewność , ze wszystko tam jest ok. - mam nadzieję
ewelina125 - ja też leczę się w novum :) i własnie to dr kozioł zaproponowała abym zrobiła histeroskopię u dr bogdana biarda , czy to może o nim myślisz ? a wizyte 31 maja masz własnie w novum u niego czy tego lekarza , który robi w szpitalu na NFZ ?
lilitka200 - endo póki co mam w porządku , 12 mm. więc chyba ok. a kierują mnie na tą histero. bo podczas 1-go ( nieudanego )transferu lekarz miał malutki problem żeby ten cały swój sprzęt tam włożyć bo jestem w tym miejscu jakaś wąska i nie wiadomo czy to jakies przewęzenie , które podczas badania od razu mogą poszerzyć , no i zeby wykluczyć ewentualne polipy

Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystkie miłe słowa.
ma-mi: koniecznie daj znać co z tym Twoim wynikiem.
labo75: Ja jutro wracam do pracy, ale nie na długo. We wtorek mam wizytę u lekarza i mam zamiar od razu iść na zwolnienie. Podejrzewam, że jest tak jak mówisz i ze zwolnieniem nie powinno być żadnego problemu. Na chwilkę jednak muszę tam wrócić po to, żeby uporządkować swoje sprawy, swoje biurko i przekazać komuś moje obowiązki. Zajmuję w firmie dość odpowiedzialne stanowisko więc muszę tak postąpić. Prawie miesiąc byłam na zwolnieniu i ciągle wydzwaniali do mnie z zapytaniem: kiedy wracasz? Bardzo boję się rozmowy ze swoją przełożoną i niewiem jak postąpić. Czy lepiej od razu, już jutro z nią porozmawiać, czy czekać do wtorku? Czy we wtorek na USG powinno już coś być widać? W jaki sposób liczy się tydzień ciąży? Tak różnie o tym piszą. Jeśli od dnia ostatniej miesiączki to teoretycznie we wtorek będę w 5 tygodniu ciąży więc powinno już coś być widać. Dobrze kombinuję?

Dodora
Musisz wiedzieć że wszyscy lekarze z Novum mówią, żeby robić badania właśnie u nich. Mnie dr Bierda robił HSG. A ta wizyta to u mojego pryw gina (Dr Maciejewski na Żytniej w Warszawie) który kieruje na histero w ramach NFZ.

Lusia82

Ciążę liczy się od ostatniej miesiączki, a mnie powiedziano że zarodek jest widoczny na usg w 20 dpt, zaś serducho słychać 35 dpt.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelina125: Dziękuję Ci. Ta informacja dużo mi dała. Moja wizyta przypadać będzie na 19 dpt, ale może ten jeden dzień nie robi już takiej różnicy. Z tego wynika, że coś już powinno być widoczne. O kurcze! To będę miała stresika.

reklama
Do góry