reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej laseczki

czytam was i czytam i nie mogę skończyć.ja mam ze spaniem dopiero teraz tak, po transferze, chyba że to ten stan podgorączkowy..
kobitki zafasolkowane-czy miałyście jakieś objawy ciąży?bo ja to chyba nic, a już się nie mogę doczekać dnia badania, a to jeszcze tydzień wrrrrr

kochana ...tylko tydzień ;-)...minie jak film w kinie!!!

Ewelinka- mam pytanko,jak ty masz eskimoski to 31.05 bedziesz miała odrazu transfer,tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak Missdior od razu transferek. Teraz od 4-r dc byłam na lekkiej stymulce CLO, dzisiaj idę na skana, zobaczyć czy jajka urosły. Może dziś mi już powie kiedy zastrzyk i transferek. Ostatnio miałam 16 dc, ale w tym cyklu 16 dzień to niedziela, więc zobaczymy co wymyślą - pewnie sobota 29.05 lub 31.05-poniedziałek.

Matylda ta gorączka 37 nie musi być od chorubska. Ja przez cały czas od trasferku przez jakieś 4 tygodnie miałam ponad 37.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matylda

Goraczke masz bo bierzesz lutke - takie efekt uboczny. Wtedy czlowiek czuje tak jak stan podgoraczkowy. Drugim efektem czestym lutki jest bol plecow a w szczegolnosci kosci ogonowej. Wiaze sie to z poluzowaniem miesni przez progesteron i stad odczuwalny bol

reklama
Do góry