reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej KSI

ma-mi-bardzo mi przykro-trzymaj się ciepluchno....

witam wszystkie nowe nabytki naszego forum

dziewczyny, nie będe robić tego sikańca jeszcze ale tak chciałam go już mieć przy sobie-ładna głupota nie?
normalnie bete mam robić w środę za tydzień, chyba że najpierw odwiedzi mnie@ .staram się jakoś nie przypalać...ale ciągle o tym myślę....masakra jakaś

[
dziewczyny, nie będe robić tego sikańca jeszcze ale tak chciałam go już mieć przy sobie-ładna głupota nie?
normalnie bete mam robić w środę za tydzień, chyba że najpierw odwiedzi mnie@ .staram się jakoś nie przypalać...ale ciągle o tym myślę....masakra jakaś[/QUOTE]

matylda ja też kupiłam sikańca i leżał tam i krzyczał -co za potwór ale go nie posłuchałam, to jest totalna masakra i czacha dymi ale bądź twarda, myślę że w status KSI powinien zostać wpisany zakaz robienia testu sikanego wszystkim członkiniom:-) do określonego przez gremium terminu, te testy są boskim wynalazkiem ale mają swoje limity i są różne przypadki, siuśki itd więc tak jak ty po tych 5 dniach to jeszcze totalnie za wcześnie, labo pisała że u niej w klinice obserwują wzrost bety itp ale to jest badanie krwi a sikacz ordynus jemu się nie równa, no! grzecznie tam wszystkie nas swędziało!

kahaa gratuluję chłopczyka :-D
missdior jeśli chodzi o zaczerwienienia nie pomogę, ale jeśli chodzi o @ to i owszem. Kochana nie przejmuj się nią tak bardzo. To nie jest już taka normalna @, występuje w trakcie wyciszania, więc może wystąpić w każdej chwili i być krótsza. Ja właśnie wczoraj skończyłam @, która zaczęła mi się w sobotę, więc jak na mnie to bardzo szybko. Po porodzie i zaprzestaniu karmienia piersią miesiączka zawsze trwała tydzień, a jeszcze 2 - 3 dni były plamienia. Teraz trzymam kciuki by jajorki pięknie rosły :-D
I oczywiście zgadzam się z hope żadnych sikańców. Ja w ciąży z Wercią nie zrobiłam sobie nawet takiego na pamiątkę, wyniki betki wystarczyły mi w 100% :-)

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję teraz wiem, że miałam szczęście, że Was znalazłam.. :tak: na tę chwilę jestem na początku swojej invitrowej drogi, ale wiem że mam dobrych przewodników :tak:

Badger- trzymaj sie i nie poddawaj...bedziemy z Toba,zobaczysz że bedzie Ci łatwiej ...nie ma to jak KSI ;_)

Dziękuję Wam :-) (KSI-rewelacyjny skrót GRATULUJĘ !! POMYSŁU )

Badger
witaj. do nastepnego programu polecam odczekac przynajmniej 2 cykle, najlepiej 3. jesli bedziesz na krotkim to 3, jesli na dlugim to mozesz wyciszanie zaczynac od polowy trzeciego cyklu. poniewaz mialas tylko 1 komorke - radze porozmawiac z lekarzem o zmianie protokolu na dlugi.

Lekarz podjął decyzję o krótkim ponieważ wyniki FSH były "nie rewelacyjne" a moje jajniki wyglądały jak PCOs a tu okazało się, że skubańce takie leniwe !!! i nie chce im się wyprodukować więcej tego towaru ;-) a może weszły już menopauzę ...cholerka wiadomo to??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana...jak weszły to do szeregu i marsz spowrotem!!!dyscyplina musi być ;-)...a tak na poważnie to chyba sama tak nie myslisz ;-)...przecież grzebiuszek by wiedział o tym patrząc na wyniki,a skoro nic nie mówił to nic takiego nie ma!!!

Pewnie masz rację missdior23 :-)ale wiesz po tych moich doświadczeniach z lekarzami w klinice niczego nie mogę być pewna ... bo tak na prawdę nie miałam lekarza prowadzącego przez 2 miesiące przygotowań i samego programu byłam u 4 lekarzy !!! bo jak chciałam iść do tego u którego byłam na ostatniej wizycie to się okazywało,że na UW jest albo na majówce :wściekła/y:, aż wstyd się przyznać ale puściły mi nerwy i przy którejś wizycie :sad:wybuchłam... ale teraz już będę mniej zagubiona pośród invitrowych meandrów.. :cool2:

reklama
Będzie OK :-) na pewno zobaczysz jak rosną i kiełkują Twoje komóreczki SUPER !! jesteś w trakcie stymulacji więc już bliżej niż dalej :-) niedługo dostaniesz zdjęcie pięknie podzielonych komórek a potem tylko będziemy trzymać kciuki

Do góry