reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Missdior nawiązując do twojej sygnaturki - to ile ty chcesz być w tej ciąży - skoro marzysz o ostatniej @ w tym i przyszłym roku:) hahahahaha

Mami strasznie mi przykro:) Trzymaj się kobito i dawaj do przodu:)

:-D:-D:-D:-DMa-mi to z ilu tych członków korzystasz? hahahahahah

Hope, do jedzenia, to może nie koniecznie:) Co prawda może być do buzi, ale nie do jedzenia:) hahahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny pękam :-D Dosłownie KSI ;-) Tego mi potrzeba! Dipherelka mnie wykańcza! Nerwy na ostatnim postronku, byle co powoduje że jestem na skraju wytrzymałości, wybucham, płaczę. Najgorsze, że do córci nie mam sił i też czasami krzyknę. Masakra :-(
Baśka1, chanelini no to jest nas 3, bo 04.06 ja zaczynam stymulkę.

Dziewczyny, powiedzcie mi czy Duphaston i dowcipną Luteinę mogę przestać brać tak z dnia na dzień czy powinnam stopniowo zmniejszać dawkę?? Za późno napisałam maila do swojego lekarza i już mi dziś nie odpisał...

Ma-mi jeśli jesteś pewna że nic z tego to możesz odstawić duphaston i luteinę od razu:)

Laseczki, ja dzisiaj byłam na skanie - mam dwa dorodne jaja - 24 i 20 mm. Dziś już miałam zastrzyk ovitrille i jutro mam znowu skana ok. 14. Jesli jajo pęknie do tego czasu to transfer w sobotę, jesli nie to w poniedziałek.

Ostatnia edycja:
o kurka!!!to super!!! ;-)

no a ja własnie mam jakieś złe myśli, dość że @ się spóźniła to jeszcze już jej nie mam! dostałam w niedziele a dzisiaj już echo...kurcze troche sie martwie bo u mnie jak zawsze cos takiego sie dzieje ,to sie okazuja cuda na kiju ;-(

Cześć Kobietki. Nie miałam jeszcze czasu, żeby prześledzić wasze dzisiejsze pogaduchy. Chciałam Wam tylko napisać, że mój wynik HCG jest baaardzo NIECIĄŻOWY - 0,814... No i nie ma o czym mówić... Poza tym zaczełam dziś plamić - takie początki @. Jeśli doktorek się zgodzi to w następnym cyklu- mrożonki.

Oj, szkoda :( Ściskam cię!
Sytuacja jak u mnie, też jakaś tam beta była a potem nic. Ale chyba sie cieszmy że jakis tam odzew był... I że z mrozakami zaskoczy...

reklama
lolitka, dobrze, ze sie odezwałas, nie znikaj nigdy tak bez słowa! przytulam mocno!
ewelina kciukasy zacisniete!
pozytywne ciążowe fluidki dla wszystkich *******************************************
a i dzisiejszy news w mojej rodzince. będzię CHŁOPIEC! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zyczę wszystkim takich radosnych newsów (znaczy dziewczynek też życze oczywiście).

Do góry