To chyba było do mnie - dziękuję i życzę Ci też takiego szczęścia
A Lolitka swoją drogą za 2 m-ce będzie się cieszyła pozytywnym testem i walczyła z mdłościami![]()
Przepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba było do mnie - dziękuję i życzę Ci też takiego szczęścia
A Lolitka swoją drogą za 2 m-ce będzie się cieszyła pozytywnym testem i walczyła z mdłościami![]()
Hej!Martynko, a ile razy podchodziłaś do ivf? jaki był powód? i czy własnie w invimedzie się udało? Ja jestem po 2 c. pozamacicznych, został mi jeden niedrożny jajowód, którego nie było szans udrożnić (miałam laparo)... mąż ma bardzo dobre wyniki, lekarz zakwalifikował nas tylko do zwykłego IVF... nie ukrywam, że dla nas jedyny problem to kasa, na jedną procedurę mamy, ale na więcej no cóż...
Hej!
Podchodziłam raz i się udało:-) więc mogę się nazwać szczęściarą
U nas był problem kiepskie nasienie M. nawet bardzo kiepskie ja miałam ICSI podano mi 2 blastusie i mam jak widzisz bliźniaki łobuziaki;-)
Co do kasy powiem szczerze że ja też miałam na jedno podejście sprzedaliśmy autko i stąd mieliśmy pieniążki, przedtem miałam 3 nieudane IUI.
A u kogo się leczysz? ja przeszłam 3 lekarzy i dopiero trafiłam na odpowiedniego dla mnie.Życzę powodzenia ja z Inviemdu byłam zadowolona
Kwiat Lotosu dziękuję za komplementy w imieniu moich chłopaków...a ty już znasz płeć?
Pozdrawiam całą resztę i kciuki mocno trzymam![]()
Dr D. robił mi ostatnią IUI ...miałam u niego robić IVF tylko był na urlopie i trafiłam do dr K. i u niej zostałam dla mnie to super lekarz i człowiek...tak jak pisałam miałam podane balstusie czyli zarodki w 5 dobie.Ja leczę się u dr. Dw...ka pewnie wiesz o kogo mi chodzi?
I też to mój 2 lekarz w Invimedzie i jak narazie jestem bardzo zadowolona, jest uprzejmy, cierpliwy i odpowiada na moje wszystkie pytania... nastawia mnie też pozytywnie, a to najważniejsze! A Ty u kogo robiłaś ICSI? Rzeczywiście szczęściara z Ciebie, że odrazu się udało
. A po ilu dniach podano Ci zarodki? Bo mi lekarz mówił, że podają po 2-3 dniach, bo według niego tak jest najlepiej...