reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dzisiaj mialam transwer powiedzcie dziewczyny czy wy duzo odpoczywalyscie po bo ja niewiem czy mam lezec lekarz powiedzial duzo odpoczywac ale mozna w glowe dostac i dopiero pierwszy dzien

reklama
gosssssia4 wiem ze to nie latwo ale nie stresuj sie tak, ja mialam transfer w srode. Podczas pierwszego transferu w lipcy to bardzo duzo lezalam, nie pracowalam. Teraz zyje normalnie jak by nic sie nie wydarzylo, na transfer jak i po nim jachalam sam samochodem lacznie ponad 5godz, wolne w pracy wzielam tylko na 2 pierwsze dni a do poniedzialku do pracy. Tym razem wszystko jest inaczej na pewne rzeczy nie mamy wplywu teraz wszystko w rekach boga. Tak wiec kochana NIE DENERWUJ SIE!!! CIESZ SIE TA CHWILA!!!

Ostatnia edycja:
gosssssia4 wiem ze to nie latwo ale nie stresuj sie tak, ja mialam transfer w srode. Podczas pierwszego transferu w lipcy to bardzo duzo lezalam, nie pracowalam. Teraz zyje normalnie jak by nic sie nie wydarzylo, na transfer jak i po nim jachalam sam samochodem lacznie ponad 5godz, wolne w pracy wzielam tylko na 2 pierwsze dni a do poniedzialku do pracy. Tym razem wszystko jest inaczej na pewne rzeczy nie mamy wplywu teraz wszystko w rekach boga. Tak wiec kochana NIE DENERWUJ SIE!!! CIESZ SIE TA CHWILA!!!

Podpisuje się obiema łapkami !!

Witam dziewczyny

gosssssia4

A ja z kolei dużo leżałam ale to może dlatego, że mój organizm po prostu tego potrzebował, nie nadawałam i nie nadaję się do niczego, wiecznie byłam i jestem mega zmęczona.
Przed wszystkim jak pisały dziewczyny nie denerwuj się, zajmij sobie ten wolny czas czymś przyjemnym, książka, dobry film.
Pozdrawiam staraczki i trzymam kciuki :-)

agulkak - gratuluje bobaska i trzymam kciuki aby ten twoj cud trwal:tak:!!!

sham - tak mi przykro ze Ci sie tym razem nie udalo. Nastepna proba napewno bedzie trafiona:tak:.
Kiedy znowu probujesz i czy masz jeszcze eskimoski.

gosssssia4
Jeżeli czujesz , że chcesz leżeć to leż. Ja miałam taki sam zamiar ale już po 3 dniach myślałam ,że zwariuję. Więc chodzę do pracy na jakieś 4 godz , przyjeżdżam do domu , robię obiadek i potem poleguję.

lolitka
Co tam u Ciebie , jak się czujecie. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam o poranku :-)

gkvip2505

Dzięki wielkie
Staram się jak mogę żeby ten cud trwał ale niestety obawy są cały czas. Ale te obawy pewnie każda z nas ma podobne.

Pozdrawiam cieplutko w ten mroźny poranek:-)

kobity - czy lezycie czy chodzicie, jak zarodek dobry to sie przyjmie. forma nie ma znaczenia. tylko jesli ktos ma ciezka fizycznie prace lub stresujaca wtedy napewno warto wziasc wolne. w pozostalych przypadkach nie ma to znaczenia

JoM
- dzieki ze pytasz. my sie czujemy przedoperacyjnie. jutro w poludnie. niby sie ostatnie 2 dni dosc dobrze czuje, ulga w bolu przyszla ale mysle ze lekarz nie zmieni decyzji bo jednak bol jest - tyle ze przez ostatnie 2 dni mniejszy.

reklama
Do góry