gkvip2505
Fanka BB :)
ale jestem szczesliwa 10dpt beta 39 dzisiaj jestem 12dpt beta 129 po siedmiu latach malzenstwa wreszcie sie udalo jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!! super
hejka babolku! i reszte dziewczyn tez witam! oj duzo Was tu :-) wszystkim mocno kibicuje...co u nas hmmm..wszystkie objawy ciazy minęły z I trymestrem ufff bo bym sie wykonczyła haha....teraz czuje sie super...brzuszek juz ładny i nie da sie go ukryc ( niecałe 2kg na +) ;-) dzieciaczki sie wiercą ...swietne uczucie...poki co jeszcze delikatnie..dzisaj wybieram sie na wizyte ( mam co 2 tyg) i mamy poznac płec maluszków..mam nadzieje, ze slicznie mamusi pokaza hahaoj juz nie moge sie doczekac!!!
Mocno Wam kibicuje dziewczyny!! Dacie rade!
Witam cie serdecznie. nie wiem czy mnie pamietasz ale w tym samym czasie mialysmy invitro w lipcu - mnie sie wtedy nie udalo ale juz jestem po udanym transferze eskimoskow i tym raze sukces:-).
Widze ze u Ciebie wszystko dobrze i bardzo sie z tego ciesze.
BARDZO BARDZO mi przykro ze tym razez sie nie udalo. Nastepny napewno bedzie udany. Sciskam mocno:-(Super, że się Wam dziewczyny udało. Gratuluję :-) Moja dzisiejsza betka w 15 dniu po transferze to całe 0,1także do bani. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Mamy 13 śnieżynek. Mocno Was ściskam.