reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ale jestem szczesliwa 10dpt beta 39 dzisiaj jestem 12dpt beta 129 po siedmiu latach malzenstwa wreszcie sie udalo jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULUJE!!! super

hejka babolku! i reszte dziewczyn tez witam! oj duzo Was tu :-) wszystkim mocno kibicuje...co u nas hmmm..wszystkie objawy ciazy minęły z I trymestrem ufff bo bym sie wykonczyła haha....teraz czuje sie super...brzuszek juz ładny i nie da sie go ukryc ( niecałe 2kg na +) ;-) dzieciaczki sie wiercą ...swietne uczucie...poki co jeszcze delikatnie..dzisaj wybieram sie na wizyte ( mam co 2 tyg) i mamy poznac płec maluszków..mam nadzieje, ze slicznie mamusi pokaza haha :tak: oj juz nie moge sie doczekac!!!
Mocno Wam kibicuje dziewczyny!! Dacie rade!

Witam cie serdecznie. nie wiem czy mnie pamietasz ale w tym samym czasie mialysmy invitro w lipcu - mnie sie wtedy nie udalo ale juz jestem po udanym transferze eskimoskow i tym raze sukces:-).
Widze ze u Ciebie wszystko dobrze i bardzo sie z tego ciesze.

Super, że się Wam dziewczyny udało. Gratuluję :-) Moja dzisiejsza betka w 15 dniu po transferze to całe 0,1 :no: także do bani. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Mamy 13 śnieżynek. Mocno Was ściskam.
BARDZO BARDZO mi przykro ze tym razez sie nie udalo. Nastepny napewno bedzie udany. Sciskam mocno:-(

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane :blink:. Od razu z biegu próbujemy z mrozaczkami. Jutro dzwonię do kliniki, żeby ustalić szczegóły. Pozdrawiam cieplutko :-)

kosik-wszytsko bedzie ok :) trzymam kciuki,, do mnie dzis miala zawitac planowana @ , i nic cisza a jutro mialam jechac do kliniki no coz musze sie wymodlic dzis o nia :)

kosik:-(uda sie nastepnym razem.Bardzo dobrze,ze od razu bierzecie sie za kolejna probe:tak:
gosssssia gratulacje,bardzo sie ciesze:tak:

agulkak gratuluje pieknych widoczkow bijacego serduszka:happy2:

Ostatnia edycja:
joweg Z tego co pamiętam ja dostałam @ w 4 lub 5 dniu po skończeniu anty.

kosik to będziesz jeszcze w listopadzie podchodzić do crio ?
Fajnie

agagr33 Cześć kochana , co tam u Was słychać ?

Ja dostałam @ we wtorek i też mi kazali brać anty , żeby ustawić cykl do transferu mrozaczków na początku grudnia.

ale super..gratuluje mamusiu :-)

no wiec u nas na usg pokazał sie jeden maluch i jak sie okazalo to chlopiec :tak: nie bylo problemu bo lezal rozkraczony haha drugi bobas nie chcial sie pokazac..wiec mam ciągle nadzieje, ze bede miala coreczke o ktorej marze od lat :-) maluchy zdrowe, praktycznie takiej samej wielkosci

Asiek moja szwagierka mówi że jak dziciątko nie chce sie pokazać na usg to córeczka i jak dotąd w bardzo dużo przypadkach udało jej się przewidzieć:):)
za zdrową parkę&&&&&
gosia piękna betka

reklama
witajcie. u mnie 5 dpt prawie całymi dniami śpię nie miałam żadnych plamień implantacyjnych i mam stracha , że się nie uda.może czasem ciągnie mnie troszkę brzuch ale nie wiem czy sobie to wmawiam czy tak jest na prawdę . Poza tym biorę tyle lekó , że nie wiem czy to przypadkiem nie od nich to wszystko.

Do góry