reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M.
więc te święta nie bedą pewnie najłatwiejsze, ale za to pełne nadziei! Ale za to czeka cię w nagrodę szczęśliwy NOWY ROK. Ja na pewno będę tu z kciukami, żeby cię wspierać.

Joweg tez tak myślę że w tym samym czasie będziemy podchodzić. W grupie raźniej , haha. Będę miała długi protokól, zaraz po Nowym Roku będę miała wizytę i być może już zacznę Gonal (?) to zależy od wyników badań itp, /nie mam jeszcze kompletu/ ale jestem dobrej mysli. Teraz jestem w Londynie-do końca roku, więc nie mam za bardzo mozliwości zaglądania do Invicty. Mam nadzieje ze nie bedzie żadnych przeciwskazan żeby rozpocząć procedure w styczniu. Te ważniejsze badania genetyczne i hormonalne mam już zrobione i wszystko w porządku. Więc tak jakby wszystko na dobrej drodze...

reklama
andziulek- to swietnie ja spodziewam sie gdzies kolo 20 stycznia okres i wtedy bede podchodzic na naturalnym cyklu z moich mrozakow :) wiec moze wszytsko nam ladnie sie ulozy i razem bedziemy oczekiwac na cud.... oby nowy rok nam sprzyjal :)

Joweg trzymam kciukasy za Twoje mrozaczki :tak: Ja w tej chwili jestem na antykoncepcyjnych przez 60 dni. Teraz mam okres, bardzo bolesny.Skreca mnie ciagle lewa strona... ahhhh
Buziaki dla Wszytkich i zycze milego , slonecznego dnia :-)

agapl13-umnie to jakas maskara normlanie okres mam max 3dni ,a mecze sie juz od wtoreku leje sie ze mnie jak nigdy , chyba nigdy w zyciu takiego okresu nie mialam to aguska ty tez mnije wiecej idziesz z nami :D njak 6o dni :D to akurat na styczen koniec stycznia ty tez zaczniesz :)

hej dziewczynki! ja dzis wreszcie przespalam cala noc moze troszke ta hiperka slabnie ale najgorzej jeszcze daje o sobie znac wieczorem:/ chetnie bym sobie cos posprzatala w domciu w kuchni pichcila, ale strasznie sie szybko teraz mecze, musze poczekac az mi przejdzie pewnie jeszcze z tydz.bedzie mnie trzymac...wczoraj dzwonil gin zapyac jak sie czuje i kazal kontrolowac betke zrobie ale za pare dni znowu
poza tym czuje piersi i super psychicznie juditka:) czekam z niecierpliwoscia na Twoje niusy z transferku!:-)

Witam was dziewczynki:) Wprawdzie nie jestem jeszcze po in vitro (punkcja we wtorek, transfer w czwartek) ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:) W skrocie to moja sytuacja wyglada tak: 3 lata staran, meza nasienie baardzo kiepskie, u mnie endo (na 80%), niskie AMH 0,6. To nasze pierwsze podejscie. Pozdrawiam Was serdecznie i zaraz doczytam Wasze historie. :)

Aisha witaj na forum, to będziemy razem oczekiwać, ja mam punkcję w środę i transfer prawdopodobnie w piątek, razem zawsze raźniej, moje to już drugie podejście. Trzymam za Ciebie kciuki :-)

reklama
Hej dziewczyny!
Wytępiłam nareszcie tą bakterie paskudna i od dziś jestem już na diphereline:tak:Cieszę się bardzo, bo myslałam, że ten rok już jest dla mnie stracony, ale działam dalej.
Witam nowe osóbki na forum:-)
Dani już niedługo będziesz po....i zostanie czekanie na rosnąca betkę:tak:
Juditka czekamy na wieści.

Do góry