reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hey dziewczyny!
to ja juz dolaczam do Was bo III IUI nie wyszlo i podchodze do INV
w pn mam wizyte to sie dowiem wszystkiego ale w tym miesiacu juz nie mam szans na inv;/ to pewnie mi zrobi dlugi protokol i da anty i dopiero w styczniu stymulacja

reklama
ja mam jeden drozny.. bardzo dobrze sie stymuluje.. nie mam przeciwcial ASA we krwi ale chyba w sluzie plodnym, ze mi zdycha armia

Czesc dziewczynki, no i witamy nowy dzien. Nadal wypatruje jakichkolwiek objawow..eh juz sie nie moge doczekac wyniku, jakiby nie byl, dni tak sie ciagna. danii jak sie czujesz?

cześć dziewczyny- od mojego ostatniego pisania mineło 3 miesiące. pozbierałam siły i wiare po poronieniu. I spróbuję jeszcze raz. Jutro wizyta u pani dr. ciekawe co dalej, czy transfer bedzie teraz. czy damy rade w tym miesiacu tak bardzo chciałabym żeby sie udało tym razem.dziewczyny czy któraś z was pamięta jak to było. wizyta po okresie 12 dzień , a co dalej kiedy transwer?

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa ale podczytuję was od kilku dni i postanowiłam napisać bo może chociaż to pomoże mi przejść przez trudne chwile niepokoju i niepewności. Jestem po 3 nieudanych IUI w zeszłym roku, w listopadzie podeszłam do ICSI, 28 listopada miałam transfer 3 zarodków podanych w 5 dobie. Nie wiem dlaczego, kazali mi zrobić w klinice wyniki w 7 dobie (czyli już jutro!) po transferze (estradiol, progesteron i HCG). Z tego wszystkiego nie zapytałam. Czy to nie za szybko?? Jak czytałam WAsze wypowiedzi to raczej nikt tak szybko wyników nie robi. Zapytałam lekarza czy w tym czasie te wyniki mogą już coś sugerować, to mi odpowiedział że to zależy kogo zapytam:), bo jeżeli jego to on powie że raczej nie, a jeżeli położną z kliniki to może mi coś zasugerować. I tyle się dowiedziałam. To po co tak szybko te badania??Strasznie się denerwuję, siedzę sama w domu, M w pracy za granicą, a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Objawów raczej nie mam żadnych, czasami jakieś lekkie kłucie w brzuchu, powiększone i bolące piersi, ale takie objawy to ja mam też przed okresem. Ostatnio coś w nocy muszę wstawać siku, ale to pewnie wina leków, które biorę (luteina dopochwowo 3x3, folik, acard 1x1, progynova 1x3). Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, zaczynam już ostro fiksować.

reklama
sakmi1- ja też mam jutro wizytę. U mnie będzie to 10 dc. Miałam przyjść w 10-11 dc, ale owulację mam na ogół 11-12dc. Na razie wiem tylko tyle, że transfer będzie na naturalnym cyklu. Na pewno musi nastąpić po pęknięciu pęcherzyka, a ile dokładnie to nie wiem. Trzymam kciuki żeby i tym razem transfer się udał, a ciąża szczęśliwie się zakończyła. Odezwę się jutro po wizycie. Pewnie będziemy miały transfer w podobnym terminie. Pozdrawiam :tak:

kajka78
- przede wszystkim się nie denerwuj, nerwy nie pomogą, a mogą zaszkodzić. 7 dzień to faktycznie wcześnie, nie wiem czy może coś już wyjść. Gdybyś zdecydowała się jednak zrobić, to w razie negatywnego wyniku nie trać jeszcze nadziei.

Do góry