reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

danii ale fajnie, że już po-teraz czekamy razem z Tobą:tak:
juditka ale super wiadomość-po tylu dniach , to zastrzyk już nie działa więc chyba po mału, po cichutku moge gratulować-kurcze ale fajnie, że teraz tylu dziewczynom sie udaje, to pomaga wierzyć, że walka zostanie wynagrodzona:-)Informuj nas na bieżąco-kiedy na betke planujesz iść?

reklama
Lindi77 - nie martw sie miesniakiem, jego umiejscowienie nie powoduje ryzyka, trzeba kontrolowac,wiadomo ale nie zamartwiaj sie. Krwiaka mialam rowniez, dowiedzialam sie o nim w 10tc kiedy to zaczelam plamic na brunatno, myslalam ze to juz koniec, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie po usg ze to jest krwiak. Troche sie oczyszczal stad krwawienie. Dostalam zwolnienie na 4 tyg i bezwzgledne lezenie+duphaston. Za 4 tyg kontrola,jeszcze tam byl wiec kolejne 4 tyg lezenia. Pozniej juz nie bylo sladu po nim. Gdybys zobaczyla u siebie plamienie nie panikuj bo jest bardzo czeste przy krwiaku. Zycze Tobie i dzidzi duzo zdrowka i szczesliwych 9 mcy

mistle dzieki za rady kochana ;) co do listow do m to niestety mieszkam w uk wiec tylko na internecie mam mozliwosc;) ale za to Jak ona to robi czytam, kupilam 2 mce temu jak bylam w PL ;)) bardzo fajna ksiazka, lekka akurat na teraz

tymeczka hej;) czekam na wiesci z poniedzialkowego usg, i dziekuje za kibicowanie, masz racje wszystko jest na dobrej drodze i oby tak pozostalo

Aisha, Dani no to czekamy ;) ale Wam dobrze poszlo, trzymam kciuki babeczki

Jo M juz za dwa tyg i ty bedziesz czekac na wynik;) trzymam kciuki ;)

Magdusia ja w Uk,betka prywatnie tu kosztuje 130funtow,wiec nie robie, za 2 tyg usg w klinice gdzie mialam ivf, to bede wiedziec wiecej :)

juditka - mi go wykryto przy usg, bo ja nie plamiłam. Mam nadzieję że się wchłonie.

No i gratuluję Ci drugiej kreseczki :-)

Ostatnia edycja:
danii - nieparzysta liczba komorek skazuje na nieco gorsza jakosc zarodka. choc nie zawsze. zarodki u ciebie sie troche pogorszyly bo z klasy I i I-II teraz zrobily sie II (widac to pewnie po liczbie komorek jak i fragmentacja zarodka sie pogorszyla). to nadal nie jest zle ale z deka sie pogorszyly (po prostu z idealnych sie zrobily nieco mnie idealne). nadal jest duzo ciazy z taka grupa zarodkow wiec nie ma co az sie tak martwic.

Weszlam na forum, zeby Was troszke poczytac, zeby nie myslec tyle. I tak nie pomaga ;) To oczekiwanie jest straszne;P A to dopiero 1,5 dnia. Do 13.12 jeszcze tyleeeee czasu.... Milej nocki Wam zycze i spokoju.

Aisha Tobie życze spokoju choć pewnie ja też nie będę mogła wytrzymać i czas bedzie sie dłuzył jak będę czekać na wynik, ale kurcze tyle wytrwałaś, to do 13.12 mam nadzieje, że szybko Ci zleci-jesteś na zwolnieniu czy wracasz do pracy?

Juditka no to OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
Super!!!!!!!!!!!!!:):):) Piękniejszy poranek zaraz mimo,że u mnie za oknem masakra:)
A ja po wczorajszej wizycie mam zaleconą cesarkę:(Wszystko przez małą ilość wód płodowych...jutro mam się zgłosić na ktg i usg...zobaczymy jak wyjdzie, jeśli kiepsko to w poniedziałek już cięcie...jeśli w miarę to stawiam się w szpitalu we wtorek i cięcie na dniach....z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej cykora mam jak nie wiem.....

szarlotka juz tuz tuz, to normalne ze sie denerwujesz ale jakie piekne chwile przed toba, juz niedlugo ucalujesz swoje dziecko! bede myslec o tobie, dawaj nam znac w miare mozliwosci pls, pozdrawiam :-)

reklama
Do góry