reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Margola witaj!Też mi się wydaje, że plamienie może być przyczyną zagnieżdżenia się zarodka-miałaś 5dniowe zarodki , to niedługo możesz testować tylko żadne sikańce, bo nie są wiarygodne więc po co się dołować wcześniej-zrób betę i bedzie jasne.Życzę oczywiście wysokiej betki.Pozdrawiam

reklama
margolka- ja mialam tak 10 dni po transferze tzn zaczelo sie a test zrobilam 9 dnia i negatywny byl :/ ilo dniowe zarodki dostala ? ale mysle ze test za szybko zrobilas ..... moze to plamienia implanatcyjne :)

Dziewczyny nie wiem sama okres spoznia sie tydzien nie wiem czy robic testa czy nie :/ jak myslicie ? ja mysle ze to chyba nie ma sensu :/

Margolka - ja 8 dpt (podane 4 dniowe brzdące) miałam jednorazowe plamienie- lekko brązowe z domieszką jasno czerwonego. I brzuszek bolał jak na @. Do tej pory mnie pobolewa w ten sposób. Też się tym na początku zdenerwowałam, ale okazało się, że to był dobry znak. Przy wcześniejszym transferze nie miałam w tym okresie żadnego plamienia, pojawiło się dopiero ok 11 dpt, brązowe przez kilka dni, ale mało. Wtedy była to oznaka zbliżającej się @. Także głowa do góry, będzie dobrze. Nie kuś się tylko na żadne sikańce bo niepotrzebnie się zestresujesz - rzadko wychodzą tak wcześnie. Myślę, że jak 29.12 zrobisz betkę to już na 100% wykaże. Trzymam kciuki :tak:

Magdusia - a jak Ty się Kochana czujesz? Jak mija oczekiwanie? ;-)

Magdusia 31 Kochaniutka trzymam za Ciebie kciukasy!!! Teraz wypoczywaj i czekajmy na nasze szczescia!!
Joweg- kibicowalam Ci od samego poczatku jestem pewna ze w koncu ci sie uda i doczekasz sie slicznego bobaska! Ja mialam podane 5 dniowe zarodeczki i 6 pieciodniowych poszlo na zimowisko :) Sciskam mocno
Lolitko- Ty jestes tutaj najwiekszym ekspertem. Patrzac na ciebie i twoja zaparcie nabieram sily aby przez to wszystko przejsc!!! Sciskam was wszystkie mocno i dziekuje za wsparcie

kosik dziekuje za dodanie otuchy :-) nie potrzebnie zrobilam dzisiaj tego sikanca jestem na siebie wsciekla:wściekła/y: co prawda moj M mnie pociesza ale jednak teraz siedzi mi to w glowie. A ty KOSIK dbaj o siebie i oszczedzaj sie jak tylko mozesz niech twoja fasoleczka rosnie;-)

margolka - trzymam kciuki za Ciebie , ja ogolnie jestem bojowo nastawiona na wizyte !!! w styczniu dam im popalic :D mam do pogadania z lekarzami co to ma znazcyc ze probka krwi meza tam zginie a co dopiero moje biedne zarodeczki ..... i co dalej :) jaki u Was byl problem i ile masz lat?

joweg - masz racje!!! To jest niedopuszczalne!!!! Wierze ze ci sie uda;-);-);-)
Ja mam 28 lat i do in vitro podchodze w UK mam 4 proby darmowie wiec nawet jesli teraz sie nie uda( chociaz mam pelna nadzieje ze jednak bedzie ok) to i tak mam jeszcze 6 mrozaczkow:-) Bol brzuszka ustal wiec puki co czuje sie dobrze zobaczymy co bedzie dalej!

reklama
Do góry