reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Dziewczyny po Świętach. Jak tam Wasze samopoczucia ?

margolka280883
Witam na forum. Jak już dziewczyny Ci pisały nie ma co testem się stresować zwłaszcza tak wcześnie. Życzę powodzenia.

Magdusia Co u Ciebie słychać , daj znać jak minął 1 dzień w pracy?

joweg Ja Ciebie chyba uduszę , zrób ten test i będzie wszystko jasne. Pozdrawiam

palu Przykro mi że transfer się nie odbył , ale co się odwlecze ... Teraz odpocznij , nabierz sił i możesz wracać po dzieciaczki.

Jo.M. w pracy zleciało, siedziałam w papierach, bo przerwa świąteczna więc dzieci maja wolne:-)
A co tam u Ciebie?Ja się czujesz?Jak już wcześniej pisałam brzuch mnie pobolewa codziennie jak na @

hej dziewczęta dlugo mnie nie bylo, odpoczywalam! ale posypalo sie kruszynek super!gratuluje wszystkim ktorym sie udalo!!!:-)
nie martwcie sie dziewczyny tym ze brzuch boli, mnie bolal od transferu i boli do tej pory gin powiedzial ze jest wsio ok!niby tak lepiej wiadomo ze cos sie dzieje;-)

Magdusia No to jeszcze masz luzy w pracy , ja idę od jutra.
Pytasz jak się czuję , no w dalszym ciągu nic szczególnego nie odczuwam.
Jedynie co to ciągnie mnie brzuch w dole ale raczej nie tak jak na @. Piersi mam trochę nabrzmiałe i brzuch ale to raczej od leków. I jedyne co mnie zaniepokoiło to w 1 dzień Świąt maiłam jeden silny skurcz.
Kiedy będziesz bete robiła , po Nowym Roku? bo ja chyba pójdę w piątek to będzie 10dpt więc jak ma coś być to będzie.

Jo.M - zatem trzymam mocno kciuki za piątkową betkę :tak:
Dzwoniłam dziś do kliniki, mam przyjść na wizytę 3 stycznia. Nie mogę się doczekać...

kosik Super daj znać po wizycie.

Ja dziś zrobiłam progesteron - wynik to 12,27 ng/ml (7dpt) - nie mam pojęcia czy to dobry wynik? W oznaczeniu jest to faza lutealna.

reklama
Jo.M-wyglada na to ze razem bedziemy mialuy bete:-);-)
Magdusia- ja tez bardzo sie denerwuje tym bólem brzusia ale to bol nie do konca na @ bardziej obawiam sie tego brazowego sluzu, to nawet nie jezt sluz i najgorsze jest to ze nie widac go na bieliznie tylko jak włożę palca:dry::-(
Jesli chodzi o sikanca to dziekuje ;-) podnioslyscie mnie na duchu i juz tak bardzo sie nim nie przejmuje, tylko tak strasznie wolno plynie mi czas OSZALEC MOZNA...

Do góry