reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam się raniutko :-D
Anna-i jak byłaś już na becie??????&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Amalfi- ja już kiedyś też czytałam ten artykuł, ale chciałam jeszcze tutaj dziewczyn doświadczonych popytać, bo wiadomo teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką i tak jak Roxi zastanawia mnie na jakiej podstawie podejmują decyzję odnośnie protokołu.

:confused2:

Tempka dziś 37,30 :) a dostałam 3 bo ten trzeci był taki słabiutki, że na pewno by nie przetrwał kolejnego mrożenia i rozmrażania. Zresztą pani doktor dużych szans na zagnieżdżenie mu nie dawała. A ja wolałam żeby jak miał nie przetrwać to u mamusi w brzuszku, a nie w laboratorium.

A ten artykuł o protokołach z mojej kliniki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja normalnie zwariuje do tej 12 chyba :eek: jeszcze dziś miałam takie sny, że budzić mi się nie chciało. Śniło mi się, że zrobiłam sobie test ciążowy moim termometrem i wyszło: beta coś koło 600, tętno dziecka 150, płeć i ilość dzieci :) haha to jest najlepsze... najpierw jedna lub dwie dziewczynki, przy drugim teście dwie dziewczynki lub parka, przy trzecim teście trójka dzieci :) szkoda że nie ma takich termometrów :)

Dziewczyny,

któraś z was wspomniała na forum kilka tygodni temu, że na wizytę u endokrynologa-ginekologa w którymś z warszawskich szpitali czeka się tylko 2 tygodnie. Prośba o informację w którym.

dzięki i pozdrawiam oczekujące i przyszłe mamy

reklama
sylha protokoly to chyba skomplikowana sprawa, wiem tez ze wiek biora pod uwage. A co jeszcze to nie wiem
miliaa no ja tez z ciekaowscia ogladnelam wczoraj w nocy te filmiki
anna zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry