reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

tu nie ma co o tonacych myslec. druga kreska sie nie robi z niczego. blada nieblada - jest kreska. jutro idziemy na bete i sprawdzamy. trzymam za was kciuki

reklama
sakmi - Glowa do gory kochana, testy naprawde nie zawsze wychodza, ty to masz lepiej odemnie ja jutro tez na bete ide, ale wynik czwartel albo nawet i piontek :(

sakmi u Ciebie też jest blada???? kurcze co za dzień, u zadnej z nas nie ma konkretnej odpowiedzi bo wszystkie mamy blade kreski:baffled: Nie wiem co mam myśleć, boję się uwierzyć że sie udało, ale też nie tracę do końca nadzieji. Kochane trzymam za nas wciaż mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&. Jutro beta ona wszystko rozwiąze.

no sa same blade bo wszystkie robicie wczesnie. u mnie do bety ok 300 wychodzila taka ze pod mikroskop ja trzeba bylo brac zeby zobaczyc. wazne ze jest i teraz patrzymy na przyrosty bety

lolitka2000!!!!! swieta racja kochana !!!! jak sie zawczesnie zrobi to i tak nic nie wyjdzie a tylko sie niepotrzebnie stresujecie :)

Ostatnia edycja:
No ładnie chwilę mnie nie było a tu cienie cienia 3.

Ja wam powiem, że znam kilka przypadków 1 kreski w dniu @ i kilka naprawde cień cieni widocznych pod białe światło lampki rowerowej a teraz to już spore maluszki nawet mój przystojniaczek co ma 2 latka też był takim cień cieniem... spytam czy mają jego 1 focie cień cieniowa to wam podeślę...

Trzymam kciuki za pozytywne betki...

U mnie na całego Walentynki kupiłam młodemu puzzle z Biedy za 8,50 a co tam niech ma trochę radości w święto miłości wszak wszyscy w nim zakochani po uszy :-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Niestety u mniej jenda kreseczka:-( wiedziałam ze tak będzie, czułam to:-:)-:)-(
Jest tylko jedna rzecz. Zrobiłam dwa testy jeden ten bardzo czuły, a drugi taki zwykły z ebaya. Po ok 5 minutach poszłam zobaczyć wynik i na obu jest przerazająca jedna krecha, oczywiscie rozryczałam się jak dziecko, i kiedy tak płkałam wzięłam jeszcze raz ten czuły test i zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreseczki, ale to jest naprawdę cień cienia i widać go tylko pod światło. Tak normalnie jak się patrzy na test jest jedna krecha, trzeba się dobrze przypatrzeć zeby zobaczyć tą drugą. I teraz nie wiem czy ją widzę bo chce widzieć, a moze zawsze tak jest, że jest ten cien cienia???? nie wiem co mam myśleć, wyć mi się chce:-:)-:)-( Na tym drugim, zwykłym teście jest tylko jedna krecha...

Ala u Ciebie za wcześnie, dobrze ze się nie przejmujesz jedną kreseczką, bo nie ma co narazie:tak: Dalej mocno trzymam kciuki &&&&&& A ta druga kreseczka to pojawiła się po jakim czasie??? mocna ona jest???
Roxii ja tez niewidzialam a na weczor wyciagnelam z kosza i ba zciemniala jak nic wiec jeszcze niewszytsko stracone.

reklama
Do góry