lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
tu nie ma co o tonacych myslec. druga kreska sie nie robi z niczego. blada nieblada - jest kreska. jutro idziemy na bete i sprawdzamy. trzymam za was kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem co mam myśleć, boję się uwierzyć że sie udało, ale też nie tracę do końca nadzieji. Kochane trzymam za nas wciaż mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&. Jutro beta ona wszystko rozwiąze.
ja robilam w 10 dniu i tez wyszla blada rozowa kreseczka myslm ze nic z tego a jestemw cizy zrob kolejny tescior za 4 dni.:-)Kurcze DZIEWCZYNY - wlasnie ogladalam tego sikanca i pojawil sie bardzo jasniutki cien 2 krechy!!! Myslicie ze to dobrze???
Roxii ja tez niewidzialam a na weczor wyciagnelam z kosza i ba zciemniala jak nic wiec jeszcze niewszytsko stracone.Hej dziewczyny!
Niestety u mniej jenda kreseczka:-( wiedziałam ze tak będzie, czułam to:--
-(
Jest tylko jedna rzecz. Zrobiłam dwa testy jeden ten bardzo czuły, a drugi taki zwykły z ebaya. Po ok 5 minutach poszłam zobaczyć wynik i na obu jest przerazająca jedna krecha, oczywiscie rozryczałam się jak dziecko, i kiedy tak płkałam wzięłam jeszcze raz ten czuły test i zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreseczki, ale to jest naprawdę cień cienia i widać go tylko pod światło. Tak normalnie jak się patrzy na test jest jedna krecha, trzeba się dobrze przypatrzeć zeby zobaczyć tą drugą. I teraz nie wiem czy ją widzę bo chce widzieć, a moze zawsze tak jest, że jest ten cien cienia???? nie wiem co mam myśleć, wyć mi się chce:--
-( Na tym drugim, zwykłym teście jest tylko jedna krecha...
Ala u Ciebie za wcześnie, dobrze ze się nie przejmujesz jedną kreseczką, bo nie ma co narazieDalej mocno trzymam kciuki &&&&&& A ta druga kreseczka to pojawiła się po jakim czasie??? mocna ona jest???