reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej, jestem tu nowa. Udzielam się na wątku IUI bo początkowo miałam nadzieję, że na IUI się zakoińczy, niestety nie... Miałam 5 IUI w tym jedna udana ale poroniłam. 7.02 miałam transfer dwóch komórek i też nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test ale niestety nic :( Powtórzę go jutro ale nie mam już nadziei... Pozdrawiam i gratuluję wszystkim którym się udało :)

reklama
Dziewczyny- to co jutro idziecie na betę, czy dajecie sobie dzień luzu jeszcze?!?!?!?Bo ja również uważam, że sprawa wymaga jeszcze czasu i nie należy jej skreślać......

Hej dziewczyny musiałam Was nadrobić troszkę, ale już mi się udało:-)
Ja ewidentnie widzę te drugie krechy:tak:Myślę, że betki będą jak należy.
Z niecierpliwością czekam na ich wynik-może tez będą blizniaki jak u Palu
Pozdrawiam Was i po cichutku gratuluję:-D

Lotinda- a ilu dniowe miałas zarodeczki? 7 dni po transferze to zbyt szybko na test więc ja bym miała jeszcze nadzieję...

Nie wiadomo koło 6-7 dniowe zarodeczki sa wstanie sie zagnieździć w macicy, bo musza miec jakies wypustki czy cosik a potem kilka-kilkanascie dni zanim poziom beta hcg będzie wykrywalny testami.

Testy zwykle robi się w terminie spodziewanej @ lub po tym terminie więc krechy wychodza juz mocne, bo zazwyczaj owulacja jest między 12-16 dni przed @ więc to już 12-16 dniowe zarodki, dlatego przy 2 dniowych zadoreczkach te 12-14 dni trzeba sie wstrzymac z testowaniem...

to tak na mój głupi rozumek...

Beta i tak przesądza o wszystkim bo sama znam osobę która miała negatywny test w dniu @ a tydz potem juz tłuuuuuuuusta krecha. Cykle miała 28 dniowe, ale owulacja w 18-21 dniu cyklu przewaznie więc zarodek był max 10 dniowy gdy testowała 1 raz i nie było tyle hcg by tescior go wykrył...

Śmigać na betki wszystki jutro z ranka i będzie wiadomo o co caman :tak:

Ehh ja to mam dzisiaj taką adrenalinę, ze zaraz eksploduję:-p Biję sie z myślami, po cichutku się cieszę, bo tak jak pisałam te kolejne testy też pokazały bladziutkie kreseczki:tak: ale nie chcę się zabardzo nakręcać, jutro bo betce będzie wszystko jasne i jak coś dopiero wtedy będe się w pełni cieszyć:-)

Palu ja miałam jednego bąbla podanego:-)

Lotinda nie załamuj sie bo to naprawdę za wcześnie na teścior, ja mam dzisiaj 10dpt a wyszły mi naprawdę bladziuteńkie drugie kreski, tego nawet nie da się normalnie zauważyć, to jest cień cienia:-D więc u Ciebie nie ma szans zeby test wykrył:tak: Poczekaj do tego piątku i nie panikuj. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Dziewczyny mam pytanie, czy mogę sobie wziąć nospę?? bo naprawdę brzuch mnie napiernicza tak jak podczas @, trochę się boję:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Lotinda - ja mialam tranzwer 6.2 tez 2 babelki dwu dniowe, dzis rano zrobilam tes i cien cienia :), jutro ide na bete, ale do mojej ginekolog bo ja zbalamucialam a do kliniki mam jechac 21.2 wiec naprawde nie masz sie co przejmowac testem bo naprawde jeszcze za wczesnie, ja wiedzac ze za wczesnie zrobilam z dziewczynami solidarnie, ale naprawde nie biore sobie tego do serca i cierpliwie czekam. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxii - gdzie fotka tesciorow? A ja dalej nic, tylko plecy, mysle ze nospe spokojnie mozesz wziasc.

Ostatnia edycja:
Do góry