reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lola- mi również jest bardzo przykro dla Roxii, ale niestety czy się zrobi betę, czy test może to każdą z nas spotkać :-(, my sami z M to tak na razie boimy się tak do końca uwierzyć, bo na tym etapie może się jeszcze wszystko wydarzyć, ale wiem, że trzeba wierzyć i być dobrej myśli:tak::tak::tak:

reklama
Lola2016 witaj na forum.Jutro jakbyś teścik zrobila , to już by na pewno pokazał-ale rozumiem Twoje obawy tylko ja Ty wytrzymasz do poniedziałku?
domi123 równiez witaj na forum. Ja niestety nie pomogę jeśli chodzi o klinikę, ale jeśli się nie mylę, to Lolitka w Białym miała ivf więc pewnie się odezwie.

Mialam mieć protokół krótki ze wzgledu na niskie Amh ( żeby wyprodukować mniej jajeczek ale lepszej jakości). Jednak gdy przyleciałam do Polski żeby rozpocząć któtki protokół zrobilam badania w 4dc -FSH,LH itd i wyszlo mi bardzo wysokie Fsh podczas gdy zawsze miałam calkiem ok . Wtedy lekarz zmienil mi protokól na długi .... Zaczęlam od wyciszania antykami , potem zatrzyki gonapeptyl itd.

Witam nowe staraczki domi123 i Lola216:-) życzę powodzenia i trzymam za Was kciuki:tak:
Lola ja mieszkam w Szkocji, Edinburgh dokładnie. Ivf miałam refundowane i czekałam 1,5 roku:sorry: Niestety jak widać na moim przykładzie dwie kreski na teście i pozytywna beta nie zawsze są gwarancją sukcesu, ale mam nadzieję ze jestem jakimś wyjątkiem i żadej z Was take coś się nie przytrafi, nie życzę tego nikomu:no: Trzeba mieć nadzieję, ze bedzie dobrze, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Noelka Ty też tutaj????;-)

Widzę że jest tu trochę takich "tajniackich" dziewuszek które czytają i się nie udzielają:-p Kto tam jeszce się czai hmmm??? ujawniać się...;-)

Roxii tak podczytuje:) ,kiedys szukalam info na temat invitro w UK i tu trafilam na Ciebie a pozniej zobaczylam, ze tez piszesz na staraczkach w UK:)
sledze kilka watkow, informacji na temat zaciazenia nigdy nie za wiele:)

reklama
Lola- jutro jadę na pierwszą betę w poniedziałek na drugą i tak naprawdę odetchnę chyba w poniedziałek jak będzie wsio git
Roxii- ja wierzę, że Tobie uda się już następnym razem tak na stówę!!!!!

Do góry