reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bulka- &&&&&&&& za 2 krechy- te to pewnie grube będą już!!!!!:-)
Wiesz ja myślę, że ten końcowy etap, czyli transfer, to już loteria.......i choćby nie wiem jacy fachowcy byli to i tak na tym etapie nie zrobią nic. Mi gin jedynie jeszcze powiedział, że u nas ja jestem książkowa to mam większe szanse i udało się za 1 razem, ale mam koleżankę, gdzie ona też książkowa i dopiero 3 INV się udało, no jedno to w ogóle do transferu nie doszło, ale jedno miała 2 podane i też klapa, ale twierdzi, że pewnie dlatego, że się panicznie wmawiała, że 2, że ona chciała tylko 1.......takjak mówię dla mnie to loteria...

reklama
Bulka-Ja nie miałam wogole plamienia ale tez mnie krzyż strasznie bolal i do tej pory często boli a tak tez jak na okres sie czułam choc miałam jeszcze klucia w macicy i to mnie troche zastanawialo. Bulka rób test:)

hej dziewczyny bylam u ginkegolog w klinice :)

oddalam krew , czekam na wynik czy mam dalej brac ten kortyzon, chcial woogle zeby miala trenafer za pare dni:) ale odmowila ze wzgledu na remont :) no i jezszcze mam brac tabletki anyt przez 2-3 miechy zalezy ile nam zejdzie z remontem :)

Nie kobietki nie zrobię bo jestem sama w domu i mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienie:)A jak zrobię i bedzie jedan kreska to się zaleje łzami i po co mi to:(cały week rozwalony a tak jak nie dostanę jutro @ to zrobię test niedzielę>Dziękuję wam bardzo dziewczyny za to że myślicie o mnie, ja tez o was wszystkich myśłe tylko nie jestem w stanie was spamietac:)Boję sie strasznie tego rozczarowania kolejnego.Trzyma mnie tylko przy życiu to ze wiosna idzie i że zaczynamy budowę domu to moze bede miała głowe zaprzątnietą innymi sprawami, obecnie nie pracuje co jest jeszcze gorsze bo trzeba wymyslac zajecia zeby nie myslec zbyt wiele:)Sylha kiedys lekarz mi powiedział ze jak z plemniczkami jest problem to kobiety częsciej zachodzą po in vitro:)dlatego ja sie boje ze u nas niby wszystko dobrze a przyczyny niepowoedzeń brak. U nas niepłodnosc idiopatyczna najgorsza bo cholera wie co jest, mam czasmai takie mysłi ze to moja glowa szwankuje i psyche mam zrabaną od tego ciągłego starania się:(Ale kto to wie:)

Witam wszystkie dziewczynki, dawno mnie nie było. Podczytywałam was ale się nie udzielałam, bo odpoczywałam. Mam pytanie do dziewczyn z krótkim prot. Jak on wygląda w zarysie, ja miałam poprzednio długi. Będę brała cetrotide inj 0.25mg, menopur, ovitrelle. Zmienili mi na krótki bo boją się że zareaguję jak ostatnio( miałam ostrą hiperke). Wiem że zaczynam w pierwszy dzień okresu od cetrotide, potem bedzie menopur i na końcu ten ovitrelle. Za tydzien mam spotkanie z pielęgniarką, ale chciał bym przeczytać coś od was. Z góry dziękuję:)

reklama
Hej Magda M ;-)- ja miałam krótki z antagonistą i miałam tak: w 21dc uSG kontrolne, od 3dc Puregon 150ju w sumie 8 zastrzyków od 8dc doszedł mi orgalutran-antagonista przez 3 dni i wieczorem - pod godzinę podaną przez ginia ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków dzień ciszy i w 12dc punkcja, w między czasie 2 kontrolne USG, miałam lekką hiperkę, ale zrobili mi trasnfer 5dniowych zarodków. Dobrze, że zajrzałam w dokumenty- stymulowałam się 8 dni, a nie jak przedtem napisałam 9. POWODZENIA!!!!
Cykle zazwyczaj 29dniowe

Do góry