bulka6
Zaciekawiona BB
Klematis nie wiem jak to jest ale co klinika to inne działania i metody, ja miałam znieczulenie ale męza nie miałam przy sobie bo on miałby większego stresa niż ja
Wydaje mi się ze to tez kwestia anestozjologa, moze akurat nie było go i zdecydowali ci sie zrobić bez znieczulenia, bo wszystko szybko sie działo. Pamietam jak było u mnie lekarz na wizycie dzwonił do anestozjologa i umawiał sie na punkcję. Szkoda tylko ze tyle sie wycierpiałaś skoro można tego bólu uniknąć
Sylha dobrze pisze jak sie płaci pieniażki to i opieka jest zdecydowanie lepsza, co by to dopiero było jak byśmy się leczyły w POlsce na NFZ to dopiero były by jazdy
Piszcie co tam u was?Dzis piękny dzień sloneczko nam świeci, mam nadzieje ze bedzie szczesliwe dka wszystkich nas
rób ten test, bo ja ciekawa jestem!!!!!Ty to masz anielską cierpliwość!!!!Ja pierwszy zrobiłam w 6dpt....Objawy: takie jak na okres, cycuchy to już mnie bolały od dnia punkcji to nie liczę, ale bolało mnie w dole brzucha jak na okres już od 5dpt i już w tedy czułam, że się udało, bo zawsze do tej pory miałam tak, że brzuch zabolał i już @ a tu nic :-),