reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no to spijcie dobrze dziewczynki i kciukasy proszę za mnie jutro trzymać i przez dwa tygodnie nie poszczać :p
Ja jeszcze ostatnie porządki robię, podłogi myje żeby przez najbliższe dni wypoczywać.

marciciuk- trzymam kciuki :) i nie poszczam przez 2 tygodnie :)

miska126- wisze ze w kwietniu masz crio ;) bede trzymac kciuki :) i jak bedzie to wygldac u Ciebie ?:D ja w maju crio :)

marcikuk- będzie wszystko ok:* &&&
joweg- szwagierką się nie martw. tak jak już dziewczyny wyżej pisały: ci co nie byli w naszej sytuacji nigdy tego nie zrozumieją. Ja wolałam uniknąć takich własnie dziwnych komentarzy i nikomu nie mówiłam co się dzieje. Nawet najbl;iźsi nie wiedzą, a na pytania o dziecko odpowiadam rymoijająco że mam jeszcze czas, że najpierw skońcvze studia itp.

Mój mąż dziś oddał materiał do badania. mamy czekać 1-3 dni na wyniki. Dawczyni już się stymuluje. Jak dostaniemy wyniki m. to będziemy rozmawiać z lekarzem kiedy będzie transwer i co falej.

Ostatnia edycja:
anioleczek-. to trzymam kciuki za Twoje zarodeczki :) zeby byly sliczne i pieknie sie dzielily , no i podziwiam , ja bym oddala moje jajeczka jakby ktos chcial ale tutaj nie ma takiego czegos jak adopcja zarodkow :( a z checia bym komus pomogla , mowili na ile mozesz liczyc jajeczek? ja tez mowie ze za mlodzi jestesmy na dziecko i ze mamy czas a co powiem ? jak slub bralismy to bylo gadane ze napewno zaciazylam :d hihihi a nikt nie kapnol sie ze maz brac chemie i nie moze hhehe

reklama
Do góry