reklama
hura kwiecien!!!
zeby tylko znow wiosna wrocila bo poki co u nas bardziej zimowo wczoraj bylo..sniezyca jak nie wiem co...:-(
palu hej..dziekuje za zapytanie
no nie wiem czuje sie jakos niepewne w tej ciazy..ani porzadnyhc objawow ani nic..boje sie ze sie to jeszcze zle skonczy...chyba jutro pojde do ginki zobaczyc jak moj progesteron wyszedl w zezslymw tyg. chybaok bo mysle ze jakby co to by personel dzwonil..juz do mnie...
w srode do kliniki:/
zeby tylko znow wiosna wrocila bo poki co u nas bardziej zimowo wczoraj bylo..sniezyca jak nie wiem co...:-(
palu hej..dziekuje za zapytanie
w srode do kliniki:/
anioleczek12341
Fanka BB :)
całe życie pod górkę... właśnie sie załamałam dziewczyny, bo całe dotychczasowe starania właśnie wzięły w łeb!!! wizja ciąży oddala się z prędkością światła...
Otórz: jak już pisałam, nie chcemy nikomu mówić o tym w jaki sposób doczekamy się dziecka (ifv) Nie chcemy tym samym aby to dziecko się o tym dowiedziało i zależało nam na tym - przynajmniej tak nam się wydawało- że dziecko powinno mieć grupę krwi taką jak jedno z nas a tu się okazuje że nasza dawczyni ma ZUPEŁNIE INNĄ i nie zgodną z żadną z naszych grup
Chcemy żeby miało taką samą żeby trudniej było się domyśleć że nie jest biologicznie moje. właśnie się uryczałam jak nie wiem:'(
Otórz: jak już pisałam, nie chcemy nikomu mówić o tym w jaki sposób doczekamy się dziecka (ifv) Nie chcemy tym samym aby to dziecko się o tym dowiedziało i zależało nam na tym - przynajmniej tak nam się wydawało- że dziecko powinno mieć grupę krwi taką jak jedno z nas a tu się okazuje że nasza dawczyni ma ZUPEŁNIE INNĄ i nie zgodną z żadną z naszych grup
Kochana, ja mam grupę krwi 0+, moja mam A-, tato i brat A+. To ze dawczyni ma dana grupę krwi, nie oznacza ze dziecko ja na 100 % odziedziczy. Najważniejsze żeby ivf sie udało a dzidzia była zdrowa. Grupa krwi sie najmniej przejmuj.całe życie pod górkę... właśnie sie załamałam dziewczyny, bo całe dotychczasowe starania właśnie wzięły w łeb!!! wizja ciąży oddala się z prędkością światła...
Otórz: jak już pisałam, nie chcemy nikomu mówić o tym w jaki sposób doczekamy się dziecka (ifv) Nie chcemy tym samym aby to dziecko się o tym dowiedziało i zależało nam na tym - przynajmniej tak nam się wydawało- że dziecko powinno mieć grupę krwi taką jak jedno z nas a tu się okazuje że nasza dawczyni ma ZUPEŁNIE INNĄ i nie zgodną z żadną z naszych grupChcemy żeby miało taką samą żeby trudniej było się domyśleć że nie jest biologicznie moje. właśnie się uryczałam jak nie wiem:'(
reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
Podziel się: