reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

katee - czasem lepiej nie czytać co te leki mogą spowodować. Ale obserwuj siebie przez kolejne dni i jak nie będziesz zadowolona to skontaktuj się z lekarzem.

reklama
czesc kobitki:) no już kwiecień :-) jeszcze troche i wszystkie będziemy ciężarne:tak: ja jeszcze cztery dni i zaczynamy przygotowania do crio już sie nie moge doczekac:-)

hura kwiecien!!!
zeby tylko znow wiosna wrocila bo poki co u nas bardziej zimowo wczoraj bylo..sniezyca jak nie wiem co...:-(
palu hej..dziekuje za zapytanie:)no nie wiem czuje sie jakos niepewne w tej ciazy..ani porzadnyhc objawow ani nic..boje sie ze sie to jeszcze zle skonczy...chyba jutro pojde do ginki zobaczyc jak moj progesteron wyszedl w zezslymw tyg. chybaok bo mysle ze jakby co to by personel dzwonil..juz do mnie...
w srode do kliniki:/

całe życie pod górkę... właśnie sie załamałam dziewczyny, bo całe dotychczasowe starania właśnie wzięły w łeb!!! wizja ciąży oddala się z prędkością światła...
Otórz: jak już pisałam, nie chcemy nikomu mówić o tym w jaki sposób doczekamy się dziecka (ifv) Nie chcemy tym samym aby to dziecko się o tym dowiedziało i zależało nam na tym - przynajmniej tak nam się wydawało- że dziecko powinno mieć grupę krwi taką jak jedno z nas a tu się okazuje że nasza dawczyni ma ZUPEŁNIE INNĄ i nie zgodną z żadną z naszych grup:( Chcemy żeby miało taką samą żeby trudniej było się domyśleć że nie jest biologicznie moje. właśnie się uryczałam jak nie wiem:'(

całe życie pod górkę... właśnie sie załamałam dziewczyny, bo całe dotychczasowe starania właśnie wzięły w łeb!!! wizja ciąży oddala się z prędkością światła...
Otórz: jak już pisałam, nie chcemy nikomu mówić o tym w jaki sposób doczekamy się dziecka (ifv) Nie chcemy tym samym aby to dziecko się o tym dowiedziało i zależało nam na tym - przynajmniej tak nam się wydawało- że dziecko powinno mieć grupę krwi taką jak jedno z nas a tu się okazuje że nasza dawczyni ma ZUPEŁNIE INNĄ i nie zgodną z żadną z naszych grup:( Chcemy żeby miało taką samą żeby trudniej było się domyśleć że nie jest biologicznie moje. właśnie się uryczałam jak nie wiem:'(
Kochana, ja mam grupę krwi 0+, moja mam A-, tato i brat A+. To ze dawczyni ma dana grupę krwi, nie oznacza ze dziecko ja na 100 % odziedziczy. Najważniejsze żeby ivf sie udało a dzidzia była zdrowa. Grupa krwi sie najmniej przejmuj.

reklama
Do góry