Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podejrzewam, ze mial juz chlamydie ale nawet o tym nie wiedzac pokonal ja...no ale oswieccie mnie, bo nie jestem pewna...mnie chlamydia wyszla ujemna.
meg moja droga to zagladaj tu czesciej i pisz o waszych dalszych planach, a ja mam zamiar powtorzyc M badania nasienia i jak wyjda w miare ok to ide na laparoskopie a potem planuje zrobic ze 2 inseminacje bo na kolejne in vitro mnie na razie nie stac:-( ale jezeli lekarz stwierdzi ze z M nasieniem nie bedzie sie opłacac IUI to pewnie postaram sie jak najszybciej nazbierac pieniadze na in vitro, powiem ci ze teraz jakos lepiej przyjełam porazke bo jak nie udał sie pierwszy transfer to długo, długo nie mogłam sie pozbierac i zebrac sie w sobie do dalszej walki, a teraz mam siły i wiare ze w koncu sie uda i zycze tego wszystkim staraczkom.
i pewenie dowiem sie co nieco wiecej w sprawie dalszych etapow. Uffff jak jabym chcilala byc juz po..... jak tak sobie wczoraj czekalismy w klinice na nasza kolej, moj K. znalazl album ze zdjeciami dzieciaczkow z IVF z kliniki. To jakos postawilo nas na nogi i przpomnialo dlaczego warto przetrwac ten bol, strach, niepewnosc i zmeczenie.