reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

no prosze stary sklad zawital do nas ponownie:-)
last time, anioleczek moze zostaniecie na dluzej. Ciesze sie bardzo ze u was wszytsko w porzadeczku i ze maluszki tez dobrze sie maja. Ja osobiscie bardzo was prosze o regularne zagladanie na forum i naskrobanie kilku slowek co tam u was? Trzymalam za was dzielnie kciuki takze fajnie byloby dowiedziec sie co wytrzymalam.:-D Ojejej wy juz o polowkowym piszecie a pamietam jakby to bylo wczoraj!

Ostatnia edycja:
reklama
Anioleczek, Last time, oj przelcialo, przelecialo. Rownie dobrze jak i Wy przypominam sobie jak testowalysice a niedlugo juz poznacie plec dzieciatek.Niesamowite jak ten czas szybko leci.
Ciesze sie ogromnie,ze u Was i maluszkow wszystko dobrze i przylaczam sie do prosby elala, abyscie do nas zagladaly i pisaly. :tak: My cioteczki forumowiczki jestesmy ciekawe jak sie miewaja malenstwa i ich mamuski:-)

Memories &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia!!!!!

Zaraz po crio chcemy wracac do domu a mamy jakies 150km. Myslicie,ze powinnam z godzinke posiedziec w kawiarence zanim udamy sie w podroz,czy jest to zbedne?
Dzis mnie znowu pobolewa brzuch jak na @ a kysz a kysz paskudo!!!!

agapl prosze mi nawet "tego", slowa nie wspominac na forum. nie na nia pora! :no:
Jezeli chodzimod twoj transferek to ja sie nie znam. ponoc karza z 15 minut polezec na kozetce a potem to juz od ciebie zalezy. Ja mam okolo 90 km i na pewno bede wracala do domku bo tam najmniej bede sie stresowala. W zasadzie co za ronica czy siedzisz w aucie czy w kawiarni? takie jest moje skromne zdanie ale zrob to co da ci wiekszy komfort psychiczny.

elala, dzieki, mnie tez sie wydaje,ze nie ma roznicy miedzy posiedzeniem w kafejce a posiedzeniem w aucie. Chcialam sie tylko poradzic ekspertek :tak:
Wkoncu po wertepach nie jedziemy a samochod to nie bryczka bez amortyzatorow ;-)

agapl ja po transferze leżałam w klinice 30 minut z nogami do góry, później mogłam chodzić, jeździć samochodem, prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie leżeć. Myślę, że spokojnie możesz jechać do domku, najwyżej weź sobie fotel zmień w pozycję na pół leżąco.

Ja mam dziewczyny pytanie odnośnie butów na wysokim obcasie, jak myślicie po transferze będę mogła w nich chodzić czy lepiej płaskie obuwie, którego nie znoszę i się źle czuję??

memories trzymam kciuki, wiruski na szczęście dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
agapl ja po transferze leżałam w klinice 30 minut z nogami do góry, później mogłam chodzić, jeździć samochodem, prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie leżeć. Myślę, że spokojnie możesz jechać do domku, najwyżej weź sobie fotel zmień w pozycję na pół leżąco.

Ja mam dziewczyny pytanie odnośnie butów na wysokim obcasie, jak myślicie po transferze będę mogła w nich chodzić czy lepiej płaskie obuwie, którego nie znoszę i się źle czuję??

Agapl, nie chcę się wymadrzać, ale myslę, że chodzenie na obcasie nie jest zabronione po transferze. Przecież w żaden sposób nie wpływa to na zdrowie. Sama mam zamiar chodzić w takim obiwiu.

Madzielanek nie gniewaj się, ale podłapałam troszeszkę wirusków wysłanych przez Ciebie do Memories. Myslę, że spokojnie mogłabyś obdarować niemi jeszcze wiele z nas :-)

Do góry