reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie progesteron zapisali na ten sam dzien co bete. hmmmm Chyba jednak z tego co piszecie to za pozno. Oni tutaj nie zapisuja badan na poziom progesteronu po transferze i nie bardzo wiedzieli na jaki dzien mi zapisac.

po punkcji - luteinę i dupka 2x1, po transferze dupek 3x1, a lutkę 3x2. Po becie lutka 2x1 i dupek 2x1. A już po usg został mi tylko dupek rano i wieczorem. W ogóle miałam bardzo mało leków - żadnych akardów, estrofemów. Ale pewnie co klinika to własny zestaw.

Anula - wazne zeby ta jedna okazala sie ta jedyna bedzie dobrze nie denerwuj sie. Daj znac jak bedziesz miala wiesci z kliniki.

Co do progesteronu mnie tutaj w UK tez nie badali.

Dziewczynki caly czas was podczytuje i jestem z wami. Przesylam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
walczcie o swoje :-)
Ja od wczoraj jestem na zwolnieniu lekarskim. W koncu trafilam na polozna ktora sie zainteresowala. Mma siedziec na wolnym i odpoczywac. I powiedziedziala ze od saemgo poczatku nie powinnam robic nocek. No szkoda ze kodeks pracy o tym nic nie mowi, bo jak sie na poczatku ciazy pytalam czy moge to oczywiscie ze tak. No i zwolnienie dostalam ze wzgledu na wysoki puls 124

marcikuk w końcu! Odpoczywaj bo kiedy jak nie teraz, dbaj o siebie i chłopaków.
P.S. Podziwiałam Cię za te nocki pracujące.

Anula trzymam krzciuki za tą jedną komóreczkę coby się zapłodniła.
Madzialenek, Lucy777 po transferze w Novum dostałam informację, że w jeżeli 14 dpt wyjdzie mi pozytywny teść ciążowy (a wyszedł negatywny) to mam zrobić betę i progesteron (beta wyszła ładna, nie wiem czemu te testy nie są wiarygodne). Tak też zrobiłam ten progesteron. W Novum to standardowa procedura mają taki druk z pouczeniem co kiedy zrobić po transferze i co zrobić jeśli udało się zajść w ciąże i jeśliby się nie udało.
Marcikuk odpoczywaj sobie i dbaj o siebie i dzieciaków:) w końcu one są najważniejsze.

reklama
Dorex - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to na jutro. Ile zarodkow bedziesz miala podane ?

Dziewczynki wiem ze najwazniejsze zdrowie dzieci dlatego tez posiedze na tylku z nogaki do gory.

Do góry