reklama
kaska31
Fanka BB :)
ja jestem po wizycie na dzisiaj mialam termin i nic.zrobili masasz szyjki macicy i czop zaczyna odpadac. jesli nieurodze mam sie wstawic 13 wrzsnia na wywolanie porodu.no ciekawe czy dzisiaj sie cos zacznie.
Ostatnia edycja:
Agid , chyba czegoś nie rozumiem , robiłaś betę i wyszła ok , czy sie mylę , sikaniec tylko nie pokazał ciąży (może dlatego , ze był za mało wrażliwy , albo zrobiony za wcześnie) , powtarzałaś betę? Jeśli tak , w którym dniu?
Witajcie dzielne kobietki 
Znów nie mam czasu do Was codziennie zaglądać ale myślami cały czas jestem z Wami

Anuś - dołączam się do grona kciukowiczów twojej komóreczki - niech się pięknie dzieli i sprawi Ci miłą niespodziankę.
Marcikuk - no nareszcie kobitko nie będziesz na te nocki zasuwać. Dbaj o siebie i swoje skarby. Odpoczynek od pracy Ci się teraz mocno przyda.
Aniołeczek - chyba każdej przyszłej mamie należy życzyć takiego samopoczucia jak u Ciebie :-)
Jak tam,szafy się powoli zapełniają ciuszkami dla maluszka?
agapl,elala - cały czas o Was myślę - czekam na wieści o II kreskach
- ależ to zleciało. A jeszcze jakąś chwilę temu dzień transferu wydawał się taki odległy... a tu już oczekiwanie na wynik 
Dbajcie o siebie kobitki.
Zosiu - a jak Ty się czujesz? Co u Ciebie?
Kaśka - już za chwileczkę,już za momencik....
))) i będziesz się radować widokiem maleństwa.
Znów nie mam czasu do Was codziennie zaglądać ale myślami cały czas jestem z Wami

Anuś - dołączam się do grona kciukowiczów twojej komóreczki - niech się pięknie dzieli i sprawi Ci miłą niespodziankę.
Marcikuk - no nareszcie kobitko nie będziesz na te nocki zasuwać. Dbaj o siebie i swoje skarby. Odpoczynek od pracy Ci się teraz mocno przyda.
Aniołeczek - chyba każdej przyszłej mamie należy życzyć takiego samopoczucia jak u Ciebie :-)
Jak tam,szafy się powoli zapełniają ciuszkami dla maluszka?
agapl,elala - cały czas o Was myślę - czekam na wieści o II kreskach

Dbajcie o siebie kobitki.
Zosiu - a jak Ty się czujesz? Co u Ciebie?
Kaśka - już za chwileczkę,już za momencik....
lucy777 właśnie tak było. 12dpt tzn. w poniedziałek zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny, poszłam na beteęi wyszła 119, powtórzyłam betę 14dpt tzn. w środę i wyszła 345,6 też nie rozumiem dlaczego test ciążowy nie pokazał ciąży przy becie 119, ale rozmawiałam z koleżanką miała podobną sytuację. Tak więc z tymi testami ciążowymi to nie jest do końca pewne wyniki.
GizaS trzy komóreczki to też wystarczająca liczba. Ja miałam właśnie 3 komórki pobrane i te 3 się zapłoniły i teraz czekam na bijące serduszko lub serduszka. Trzymam krzciuki za transfer, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Ja wierzyłam, że się uda chociaż miałam lekkie obawy, ale gdzieś tam w środku wiedziałam, że to mój czas. Czekam na wyniki Twojego transferu 

Agid - witaj
Jeśli chodzi o testy ciążowe,to naprawdę często dają d.....p brzydko mówiąc ale taka jest prawda
Pierdzielą o czułościach od 20 a nawet i 10 a tak naprawdę to chyba w przypadku niektórych testów powinni dołożyć jeszcze jedno (co najmniej) ZERO. Trzeba wiedzieć jakiej firmie można zaufać albo po prostu dla 100% pewności zrobić sobie betę - to ona jest naszą "wyrocznią" 
reklama
Podziel się: