reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witajcie ponownie:) ja jednak dzis mialam transfer:) bo embolodzy nie mogli dac 100%szans, ze zarodek sie dobrze rozmrozi, tazke o 12,20 przywitalam zarodek klasy 8B. doktor powiedzial, ze jest dobry i testowac mam hcg 18 wrzesnia. wiec rowniez podlapalam od Was kilka fluidkow:)

Gizas, powodzenia w poniedzialek:)

anula bardzo się cieszę, że masz swój zarodeczek, tyle się na stresowałaś, ale zostanie Ci to wynagrodzone w postaci II pięknych kreseczek. Powodzenia.
Testujesz dzień po mnie :-)

madzielanek - kiedy testujesz?? ja w pon.kwalifikacja i mam nadzieje pocztake stymulki :( boje sie jak cholera .. do tego koncze pisanie pracy mgr to jakoś mniej mysle... a ty jak sie czujesz? który to dpt?

aduś testuję 17.09, czuję się dobrze, dzisiaj czułam tylko jakieś kłucie. W poniedziałek idę do pracy to nie będę tak myślała aczkolwiek z drugiej strony wcale nie chce mi się iść. Co zrobić, pracować trzeba:-)
Fajnie, że Ty już zaczynasz procedurę, a bać się nie ma czego? Powiedz jak tam Twoje TSH ? Czy Ci zmalało? Troszkę mnie dziwi, że nie zwiększyli Ci dawki euthyroxu, ja już mam dawkę 88 a zaczynałam od 25.

madzielanek - nawet nie wiem jak moje TSH, bo bede robic dopiero w poniedzialek jak bede zaczynac stymulacje, tabletki biore dopiero około 10 dni, w pon. okaze sie czy spadlo, bede ja naciskac zeby mii zwikeszyla dawke.
Dlaczego tak pozno testujesz? w invikcie robi się w 6 dpt bo wtedy beta juz powinna cos wskazac.. chcesz tak dlugo czekac? klucie to dobry znac :) mnie kuło caly czas, endometrium ci sie powieksza :) dzidzia juz sie rozpycha :) oj owocny bedzie ten wrzesien czuje to! i duzo narodzin w maju i czerwcu ;P

aduś w 6 dniu uważam, że to za wcześnie. Może zrobię w piątek, ale nie wiem sama czy się odważę. Już się denerwuję na samą myśl. A Twoja beta w 6 dniu ile wynosiła?

madzielanek - no moja wynosiła tylko 2.9 i lekarz juz dawala bardzo male szanse.. wiec faktycznie masz racje nie ma co sie spieszyc. Czekanie jest straszne ale tym razem jest na co ;)

Tak a propo's Invicty, wg mnie te weryfikacje tam sa bezzsensowne. Nie dosc ze człowiek sie stresuje, to jeszcze zyły pokłute ze masakra, szczególnie z moimi cienkimi zyłkami, w które cieżko się pielęgniarkom wkłuc.
Weryfikacje tam są w 3dpt, 6 i 10 dpt. Ja tym razem zrezygnowałam z tych weryfikacji, zaoszczedziłam sobie tym samym nerwów, a moją doktorke poprosiłam aby tak mi dobrała leki abym mogła zrobic normalnie bete w 10 dpt. Ja zrobie chyba w 11 lub 12 dpt, ale nie wiem czy wytrzymam ;) Dzis 7dpt i juz mnie kusi zeby w poniedziałek zrobic sikanca, ale ja chyba od razu bete zrobie, bo z tymi sikancami to róznie bywa. Pozdrawiam Was i miłego wieczorka:)

reklama
Do góry