hej, ja jak zwykle z doskoku:-)
przede wszystkim pozytywne fluidki i sile oraz wiare przesylam ze slonecznego polskiego wybrzeza, trzymajcie sie babki!!!! jak tak patrze na tego mojego synka to sobie mysle ze poddanie sie nie moglo byc opcja i tyle, wiec trzymac mi sie tam, jestem z wami wszystkimi i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a moje bobo zaraza wiruskami bobaskowymi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
co do was pojedynczo to aisha GRATULUJE!!!, plamienie moze byc jaknajbardziej od luteiny, duzo dziewczyn jest na nia uczulona i jedna z forumowiczek zaczela brac w "druga" dziure ;P i pomoglo, poza tym ciaza na bank!
madzialenak kochana klucie to super wiesci!!!, mnie tez tam z lewej klulo i nie przestawalo do chyba 10, czy 11 dnia-nie pamietam dokladnie, TO JEST TO!, staraj sie nie stresowac i zrozumiec ze to jest zarodek
hola witaj, tak tam doczytalam twoja historie i w sumie zeby cie pocieszyc to ja zaskoczylam jak mialam 38 lat teraz walcze o drugie i wierze ze ci sie udalo, tez mialam lata staran itp ale sie udalo, teraz mam prawie 41 lat i probuje dalej, nigdy nie nalezy sie poddawac, szansa jest ZAWSZE, wiec trzymaj sie i glowa do gory:-), co do luteiny to tak jak pisalam aishy-aplikuj w druga dziurke, nie jest to mega przyjemne ale pomaga
za reszte trzymam kciuki, geniek :-) dzieki za pamiec, ja zza krzaka do kawki podczytuje i jak moge cos pomoc to sie objawiam a tak to narazie relaks i po moich wakacjach zaczne sie zastanawiac nad moim ostatnim crio ale teraz laduje baterie, lece na plaze-jest cudownie baltyk we wrzesniu, rybki...odpoczelam od wszystkiego i juz jestem gotowa do dalszej walki i tego wszystkim bez wyjatku zycze
WIELKI BUZIAK
hope