Dziewczynki moje drogie jak tak sobie was czytam to jakbym siebie czytala sprzed kilku miesiecy.
Klucie - bardzo dobrze moze byc implantacujne, wiec niech kluje ile wlezie. mnie tak klulo raz z jednej raz z drugiej strony a teraz juz mnie tak kopie raz z jednej raz z drugiej

taki wiec
madzialenak nie paniku i mysl ze to dobry znak

Plamienia - moga byc implantacujne rowniez, a moa byc od luteinki. Ja na wczesnym etapie ciazy 5, 6 i 7 tydzien mialam plamienia i lekarz kazal uzywac drugiej dziurki. Pomoglo na jakis czas. Progesteron bralam do 12 tyg i juz nie plamilam ale pozniej znowu, u mnie to bylo co innego.
Aisha - moze zmien dziurke dostawy

Jesli chodzi o bolesnosc piersi - kochane przez kilka dni po transferzez bolaly jak na @ i brzuch tez i mowilam do emka ze chyba sie nie udalo bo mnie wszytsko boli jak na @. A jednak.
Niestety czasem te wczesne objawy ciazy wygladaja dokladnie tak samo jak te na @. Trzeba wierzyc. Bedzie dobrze. Ja wiem ze sie tak nie da bo ja przez dwa dni myslalam ze bedzie dobrze a kolejne dwa plakalam ze pewnie sie nie uda bo dlaczego by sie mialo udac.
Dziewczynki trzymam za was kciuki. testujcie i piszcie jak tesciki i jak betka. Glowa do gory piers do przodu bo bedzie dobrze. Na zachete wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&