reklama
Gieniek:-) - ty dobry duszku tego forum. Witam! Jak blizniaki??? WOW 26 tydzien!!!! jak ten czas zapitala. Jak sie czujesz, Brzusio zaczal juz dolegac czy jeszcze nie???
Cześć Dziewczyny
Gratuluję wszystkim które doczekały się II kreseczek
Za wszystkie, które są przed punkcja, transferem, weryfikacjami trzymam kciuki.
Ja mam 27 lat. Razem z mężem podchodzilismy we wrzesniu do IMSI w Invimed (przyczyna było słabe nasienie męża, u mnie zdiagnozowane PCO i choroba Hoschimoto). Szłam krótkim protokołem, przez 9 dni miłam gonal 125, od 5 dnia cetrodyne, przed punkcją chorogan 10000j.Poprano mi 20 komórek z czego wszystkie były pełne (i to był pierwszy sukces, jednakże bardzo bałam się, że ze wzgledu na nasienie nie dojdzie do ich zapłodnienia). Za dwa dni okazało się, że zamrażamy 6 komórek (oocytów), 8 zarodków, 1 podany (ze względu na możliwość hiperki). W tym czasie brałam lutinus 3x1 (100mg), siofor 3x1, femibion I, fraxiparine 1x1,acard 1X1, euthyrox (tarczycowy), no i zgodnie z waszymi radami zajadałam się orzechami brazylijskimi i dziś jest 11 dpt i beta 199
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, gdyż dzięki Wam, dzięki temu forum się udało
P.S. Aisha23 miałyśmy tego samego lekarza prowadzącego
dziewczyny pomóżcie mi jeszcze jak się dodaje nowego posta, bo nie wiem
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Moroni, miło mi Cię poznać
. Witaj na forum. No i wielkie gratulacje tak wysokiej bety. Super, że się Wam udało.
A na dole strony, po lewej stronie, masz różowy symbol "odpowiedz". Klikasz i już piszesz nowy post.

A na dole strony, po lewej stronie, masz różowy symbol "odpowiedz". Klikasz i już piszesz nowy post.
Moroni gratulacje! Teraz relax, nie przemeczaj sie za bardzo.
elala sama beta £50, ja robilam razem z progesteronem dlatego mnie skasowali £80. Trzymam kciuki, bo przeciez jestesmy umowione w przyszlym roku na placu zabaw!
elala sama beta £50, ja robilam razem z progesteronem dlatego mnie skasowali £80. Trzymam kciuki, bo przeciez jestesmy umowione w przyszlym roku na placu zabaw!
Aduś16
Fanka BB :)
hej dziewczyny... 3 werka beta 2.1
((((((((( masakra, tylko isc i sie powiesic.. Moja lekarz dzwonila i zaczela sugerowac ze moze moje komorki zlej jakosci, zeby powtorzyc AMH i Inhibnie. Prenatal bralam prawie 3 miechy, ja i M.. i ze poprzednia ciaza pozamaciczna tez mogla wynikac ze zlych zarodkow. Chyba zwariuje ze zlosci.. starsznie mnie pocieszyla. AMH 9 miesiecy temu mialam 1.4 wiec nie ma tragedii.. wszystkie 7 komorek sie zaplodnilo tym razem, 3 przetrwaly do stadium blastocsty.. i dalej nic?? niby mam zrobic rozszerzoną immunologie i zobaczymy.. Nie wiem , nie wiem , nie wiem co jest nie tak
Zyc sie nie chce!!!!!! z checia bym zmienila klinike ale jestesmy w programie.. nie wiem co juz robic.

Zyc sie nie chce!!!!!! z checia bym zmienila klinike ale jestesmy w programie.. nie wiem co juz robic.
.
hej Onlyone ja dzwonilam do nich dzisiaj i powiedzieli ze £80. Kurde licza sie jak chca. Poprosze emka aby zadzwonil jutro i sie podpytal ile biora. Echh nie jest latwo. Z jednej strony zrobilabym badanie a z drugiej jeszcze troche pozylabym marzeniami
madzialenak
mama na pełen etat
Dziewczynki właśnie wróciłam z kliniki :-). Rozmawiałam z doktorem 30 minut i powiem Wam, że jestem mega pozytywnie nastawiona i gotowa na kolejną walkę. Doktor opracował nowy plan działania, tzn. zmieniamy protokół na krótki jak również zmieniamy hormony na inną firmę. Teraz czekam na @, która pojawi się pod koniec października, od 1 dc do 20.11 biorę antyki i od 25.11 zaczynamy stymulację. Punkcja ok 6-7.12, także mam nadzieję, że dostaniemy wspólnie z Mężem piękny prezent pod choinkę :-)
Jestem w programie "In vitro z sukcesem" i mając na uwadze Wasze poprzednie posty zapytałam czy takie programy są w każdej klinice Invimedu w Polsce. Okazuje się, że nie. Każda Klinika ma swoje promocje w różnym okresie. Pani w recepcji poinformowała mnie, że teraz będzie podobny lub taki sam program w klinice Invimedu w Poznaniu.
Jestem w programie "In vitro z sukcesem" i mając na uwadze Wasze poprzednie posty zapytałam czy takie programy są w każdej klinice Invimedu w Polsce. Okazuje się, że nie. Każda Klinika ma swoje promocje w różnym okresie. Pani w recepcji poinformowała mnie, że teraz będzie podobny lub taki sam program w klinice Invimedu w Poznaniu.
madzialenak
mama na pełen etat
Moroni85 witaj, fajnie, że do Nas dołączyłaś, no i oczywiście gratuluję pięknej bety :-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Elcia i Królowa Fal Wam również gratuluję i życzę udanych 9 m-cy. Dbajcie o siebie.
Podziel się: