reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Oh kochane moje. Ja wtym UK to juz niedlugo zamre z niemocy :wściekła/y: Jakie wryfikacje?????? dziewczyny! tu to nawet jak sikaniec pokaze ci 2 grube krech to bety nie robia. Poprostu masz cekac do 11 dnia po transferze i sikanca robic. Jak negatyny wynik to odstawiamy leki i juz a jak pokaze sie jakis cien cienia no to daja wiecej progesteronu.
Nie ma zadnych konsulatcji weryfikCJI.
Podchodzilam do wspomaganego crio (tzn wyciszali mnie przez 3 tyg a potem stymulowali hormonami endometrium przez 2 tyg) i przez cale 5 tyg ani razu nie zbadali mi poziomu hormonow tylo 2 scany zrobili aby sprawdzic grubosc endometruim:wściekła/y:
jak sie uda to bedzie cud nad cudy:-D

reklama
Mamy poska przychodnie nie daleko i z tego co sie orietuje to robia badania bety (Onlyone byla u nich jak zaczynala krwawic). Moze pojde w piatek, bo teraz to chyba za wczesnie no i koszt takiego badania nie maly bo z tego co sie orietuje to licza sobie z £80 (ok 400 zl) :szok: takze jak bede cierpliwa to zaoszczedze na in viro w Polce jezeli teraz sie nie uda.

Kosmos jakiś!! I weź tu człowieku na służbę zdrowia licz. Ja i tak płacę za każdą weryfikacją 60zł ale to nie 400!!

Cycki zaczęły mnie boleć.

Kosmos jakiś!! I weź tu człowieku na służbę zdrowia licz. Ja i tak płacę za każdą weryfikacją 60zł ale to nie 400!!

Cycki zaczęły mnie boleć.

No wlasnie no ale tu w UK te £80 to ma troche inna wartosc. Ale jednak 3 werki kosztowalyby troche za duzo.
Z jednej strony zaplacilabym i mialabym z glowy ale z drugiej poki nie wiem to ciagle moge marzyc ze sie udalo i za male fasolinki rosna sobie w brzuszku.
Krolowa Fal - balace cycki to dobry znak:tak:

elala - nie tylko w UK tak jest. w skandynawii tez tak jest. to u nas jest nadwrazliwosc na wsie badania i leki.... na zachodzie stawia sie bardziej na nature. a ja mysle ze dobre jest cos posredniego: w polsce za duzo sie dmucha i robi badan, ale minimum jakies powinno byc (np. beta przy pozytywnym tescie ciazowym). ja wyprosilam bete bo troche znalam lekarke i na milosierdzie ja wzielam (ze tak dlugo walczylam). i przez to tez wyprosilam usg dodatkowe juz w 7 tygodniu

tutaj jak chcialam bete prywatnie zrobic to kosztowala 1300pln !!

Hej Dziewczyny.
Każdej z osobna życzę tych "dwóch imion" ........

375966_368925346519795_1437631098_n.jpg

reklama
Aduś- jak tam u Ciebie? Czy dzisiaj masz 3 weryfikację,czy coś pomieszałam? Trzymaj się bardzo mocno trzymam kciuki!
Elcia i Królowa Fal- moje ogromne gratulacje, tak wysoka beta zawiewa bliźniętami:)
Niuska i GiZas- moje wyrazy współczucia, nie załamujcie się,trzeba walczyć!

Do góry