reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gieniek:-) - ty dobry duszku tego forum. Witam! Jak blizniaki??? WOW 26 tydzien!!!! jak ten czas zapitala. Jak sie czujesz, Brzusio zaczal juz dolegac czy jeszcze nie???

reklama
Gieniek:-) - ty dobry duszku tego forum. Witam! Jak blizniaki??? WOW 26 tydzien!!!! jak ten czas zapitala. Jak sie czujesz, Brzusio zaczal juz dolegac czy jeszcze nie???

Cześć Dziewczyny:) Podczytuję Was już ok.1-2 m-cy ale bałam się napisać, jednakże wszystkie wasze posty były bardzo motywujace, podnoszace na duchu:) Dziekuję Wam za to:)

Gratuluję wszystkim które doczekały się II kreseczek:)

Za wszystkie, które są przed punkcja, transferem, weryfikacjami trzymam kciuki.

Ja mam 27 lat. Razem z mężem podchodzilismy we wrzesniu do IMSI w Invimed (przyczyna było słabe nasienie męża, u mnie zdiagnozowane PCO i choroba Hoschimoto). Szłam krótkim protokołem, przez 9 dni miłam gonal 125, od 5 dnia cetrodyne, przed punkcją chorogan 10000j.Poprano mi 20 komórek z czego wszystkie były pełne (i to był pierwszy sukces, jednakże bardzo bałam się, że ze wzgledu na nasienie nie dojdzie do ich zapłodnienia). Za dwa dni okazało się, że zamrażamy 6 komórek (oocytów), 8 zarodków, 1 podany (ze względu na możliwość hiperki). W tym czasie brałam lutinus 3x1 (100mg), siofor 3x1, femibion I, fraxiparine 1x1,acard 1X1, euthyrox (tarczycowy), no i zgodnie z waszymi radami zajadałam się orzechami brazylijskimi i dziś jest 11 dpt i beta 199:)zatem jest upragniona ciąża:) Cieszę się i jednocześnie martwię się żeby wszystko było dobrze dalej.

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, gdyż dzięki Wam, dzięki temu forum się udało:)

P.S. Aisha23 miałyśmy tego samego lekarza prowadzącego:)

dziewczyny pomóżcie mi jeszcze jak się dodaje nowego posta, bo nie wiem:( Teraz dodałam poprzez "cytuj".

Moroni, miło mi Cię poznać:-D. Witaj na forum. No i wielkie gratulacje tak wysokiej bety. Super, że się Wam udało.

A na dole strony, po lewej stronie, masz różowy symbol "odpowiedz". Klikasz i już piszesz nowy post.

Moroni gratulacje! Teraz relax, nie przemeczaj sie za bardzo.
elala sama beta £50, ja robilam razem z progesteronem dlatego mnie skasowali £80. Trzymam kciuki, bo przeciez jestesmy umowione w przyszlym roku na placu zabaw!

hej dziewczyny... 3 werka beta 2.1 :(((((((((( masakra, tylko isc i sie powiesic.. Moja lekarz dzwonila i zaczela sugerowac ze moze moje komorki zlej jakosci, zeby powtorzyc AMH i Inhibnie. Prenatal bralam prawie 3 miechy, ja i M.. i ze poprzednia ciaza pozamaciczna tez mogla wynikac ze zlych zarodkow. Chyba zwariuje ze zlosci.. starsznie mnie pocieszyla. AMH 9 miesiecy temu mialam 1.4 wiec nie ma tragedii.. wszystkie 7 komorek sie zaplodnilo tym razem, 3 przetrwaly do stadium blastocsty.. i dalej nic?? niby mam zrobic rozszerzoną immunologie i zobaczymy.. Nie wiem , nie wiem , nie wiem co jest nie tak:wściekła/y:
Zyc sie nie chce!!!!!! z checia bym zmienila klinike ale jestesmy w programie.. nie wiem co juz robic.

.
elala sama beta £50, ja robilam razem z progesteronem dlatego mnie skasowali £80. Trzymam kciuki, bo przeciez jestesmy umowione w przyszlym roku na placu zabaw!

hej Onlyone ja dzwonilam do nich dzisiaj i powiedzieli ze £80. Kurde licza sie jak chca. Poprosze emka aby zadzwonil jutro i sie podpytal ile biora. Echh nie jest latwo. Z jednej strony zrobilabym badanie a z drugiej jeszcze troche pozylabym marzeniami

Dziewczynki właśnie wróciłam z kliniki :-). Rozmawiałam z doktorem 30 minut i powiem Wam, że jestem mega pozytywnie nastawiona i gotowa na kolejną walkę. Doktor opracował nowy plan działania, tzn. zmieniamy protokół na krótki jak również zmieniamy hormony na inną firmę. Teraz czekam na @, która pojawi się pod koniec października, od 1 dc do 20.11 biorę antyki i od 25.11 zaczynamy stymulację. Punkcja ok 6-7.12, także mam nadzieję, że dostaniemy wspólnie z Mężem piękny prezent pod choinkę :-)

Jestem w programie "In vitro z sukcesem" i mając na uwadze Wasze poprzednie posty zapytałam czy takie programy są w każdej klinice Invimedu w Polsce. Okazuje się, że nie. Każda Klinika ma swoje promocje w różnym okresie. Pani w recepcji poinformowała mnie, że teraz będzie podobny lub taki sam program w klinice Invimedu w Poznaniu.

reklama
Do góry