Gieniek:-) - ty dobry duszku tego forum. Witam! Jak blizniaki??? WOW 26 tydzien!!!! jak ten czas zapitala. Jak sie czujesz, Brzusio zaczal juz dolegac czy jeszcze nie???
Cześć Dziewczyny

Podczytuję Was już ok.1-2 m-cy ale bałam się napisać, jednakże wszystkie wasze posty były bardzo motywujace, podnoszace na duchu

Dziekuję Wam za to
Gratuluję wszystkim które doczekały się II kreseczek
Za wszystkie, które są przed punkcja, transferem, weryfikacjami trzymam kciuki.
Ja mam 27 lat. Razem z mężem podchodzilismy we wrzesniu do IMSI w Invimed (przyczyna było słabe nasienie męża, u mnie zdiagnozowane PCO i choroba Hoschimoto). Szłam krótkim protokołem, przez 9 dni miłam gonal 125, od 5 dnia cetrodyne, przed punkcją chorogan 10000j.Poprano mi 20 komórek z czego wszystkie były pełne (i to był pierwszy sukces, jednakże bardzo bałam się, że ze wzgledu na nasienie nie dojdzie do ich zapłodnienia). Za dwa dni okazało się, że zamrażamy 6 komórek (oocytów), 8 zarodków, 1 podany (ze względu na możliwość hiperki). W tym czasie brałam lutinus 3x1 (100mg), siofor 3x1, femibion I, fraxiparine 1x1,acard 1X1, euthyrox (tarczycowy), no i zgodnie z waszymi radami zajadałam się orzechami brazylijskimi i dziś jest 11 dpt i beta 199

zatem jest upragniona ciąża

Cieszę się i jednocześnie martwię się żeby wszystko było dobrze dalej.
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, gdyż dzięki Wam, dzięki temu forum się udało
P.S. Aisha23 miałyśmy tego samego lekarza prowadzącego
dziewczyny pomóżcie mi jeszcze jak się dodaje nowego posta, bo nie wiem

Teraz dodałam poprzez "cytuj".