reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun, już wszystko wiem. Właśnie do nich dzwoniłam. Dostaliśmy zniżkę, tylko dr K nie podbił pieczątki, a panienka z rejestracji coś pomieszała. Zresztą brałam leki i dostałam fakturę, jak się okazało w domu, wystawioną na zupełnie kogoś innego. :-D

Lawendowy- ja mam na rozpisce z cenami cenę beż zniżki 12.240 (z mrożeniem zarodków, bez mrożenia - 700 zł), a po zniżce (czyli cena jaką my zapłaciliśmy - 11.138 zł (z mrożeniem, bez mrożenie minus 595 zł) Za leki oddają (jestem tego przykładem). Oddali nam ponad 800 zł.

Fusun, bardzo dobrze, że się wyjaśniło.
Pewnie, że wolałabym być w programie i mieć to poczucie, że jak nie wyjdzie za pierwszym razem, to jest następna szansa i tak przez 2 lata. No ale, nie przeskoczę wyników badań. Tylko jakbyśmy nie zgłosili się do programu, to byśmy nawet nie wiedzieli, że ta fragmentacja jest kiepska. A inne badania nasienia mojego męża są tak dobre, że w Invikcie prof był w szoku i żartował sobie nawet, że tak dobre, jak u drwala.

hola- Ja odebralam dzis wyniki badan- chyba wszystko k, tylko tsh 2,36 a moja dr pow ze jak bedzie ponad 2,3 to jakis lek i wlaczy, eh...kolejny....mocz, cmv, toxo, przeciwciala, morfologia- wszystko wydaje sie byc ok:) Teraz oby do 17.10! i nareszcie znow zobacze maluszka na usg:)
Dzis mialam piekny sen, snilo mi sie ze mam juz maluszka, chlopiec to byl- sliczny:))wkladalam go do lozeczka, plakal to go bujalam na kolanach- piekne uczucie, a sen bardzo realistyczny:)

A jak u Ciebie?????????? :)))

reklama
A no widzisz lawendowy. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A w Invikcie nie robią fragemntacji standardowo? Kurcze, to przecież ważne badanie - jak widać bardzo ważne. Co z tego, że pozostałe wyniki są w normie, a nawet ponad normę? Mój mąż nie miał tak dobrego nasienia, niektóre parametry były poniżej normy. A dr K. i tak powiedział, że mógłby na to przymknąć oko ale niestety, to ta fragmentacja była najważniejsza

Do góry