reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Niuska bardzo mi przykro, że tym razem to Tobie się nie udało jednakże nie trać nadziei bo wszystkie w niedługim czasie zostaniemy mamami czego Tobie, sobie i wszystkim "staraczkom" życzę.

reklama
Elala bête z progesteronem - skasowali mnie £80, 2 werke jak robilam powiedzial mi przez tel ze £40, a pojechalam chcial £50. Jeszcze musialam isc do bankomatu, bo mialam tylko te 40. Wkurzalam sie I mu wyjechalam - spytal, kto tak Pani powiedzial? Ja mowie : pan, wczoraj. Zlapal buraka, zadzwonil do laboratorium I slyszalam jak powiedzieli 30. No ale musial zarobic I mowi, niestety £50. Zaplacilam, bo co mialam zrobic! Ale 3 babeczki ze mna siedzialy I jak tylko wyszedl, to powiedzialy, ze tu oszukuja! One tez robily krwe, I to samo mowily, ze za kazdym razem inaczej kasuje. Podobno strasznie duzo ludzi narzeka na nich. Zlodzieje!!!

Madzialenek - jest plan działania więc na pewno będzie dobrze i w tym roku prezent pod choinkę będzie:)
Aduś - Tobie też na pewno się uda, zasługujesz na to!

Mam pytanie do tych, które już mają swojego babelka/babelki w brzuszku czy w momencie pojawienia się II kreseczek odstawiłyście acard (jesli któraś go brała), bo z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać Pani Dr.

lolitka - powiedz czy ty w kazdej z klinik dostawalas lek typu clexane, encorton.. moja doktor próbuje 'zwalić' wine na moje komórki??? a tym razem zaplodnily sie wszystkie komórki po krotkim protokole czyli 7, 3 przezylo do blastocysty i te dwie [odane.. nie przyjęły się :((( dosc mam tej Invikty.. wogole nie podali mi tych leków.. myslalam zeby sprobowac jedno podejscie na probe w innej klinice..? nie wiem co robic.. te badania immunologiczne są strasznie drogie :(

aduś ja na razie nie robię tych badań, będę teraz miała krótki protokół i hormony innej firmy. Może tym razem się uda.
Clexane tez miałam, encortonu nie, brałam jeszcze estrofem i metypred. Aduś a jakie Ty miałaś leki po transferze?

hej nie wytrzymalam i siknelam zaraz po robocie na taki najtanszy test. No i jsest cien cienia a dzis 5dpt.
IMG_1939.jpg
jak sie dobrze przyparzycie to wypatrzycie. Moze w koncu sie udalo. Jak jutro tez wyjdzie sikaniec pozytywny to w piatek pojde do plskiej kliniki i zrobie bete.

Ostatnia edycja:
Madzialenak widzę że plan działania opracowany ze szczegółami:tak: i dobrze tak trzymać:-). przegrałyśmy parę bitew ale wojne wygramy:-)!!!

Aduś bardzo mi przykro:-( ale nie poddawaj się proszę.

reklama
hej nie wytrzymalam i siknelam zaraz po robocie na taki najtanszy test. No i jsest cien cienia a dzis 5dpt.
Zobacz załącznik 505926
jak sie dobrze przyparzycie to wypatrzycie. Moze w koncu sie udalo. Jak jutro tez wyjdzie sikaniec pozytywny to w piatek pojde do plskiej kliniki i zrobie bete.

Jak się przypatrzycie? Ja to na pierwszy rzut oka widzę tą kreskę. Ja sobie postanowiłam, że jak w czwartek wyniki będą dobre to kupię sobie test ciążowy i też zobaczę te dwie kreski. W końcu co to za ciąża bez dwóch kresek :-)

Do góry