lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, super,że masz plan działania. A najważniejsze, że dr K., tak się angażuje i jest pomocny. Myślę, że prezent Mikołajkowo-Świąteczny będzie na bank:-). Musisz tylko poprosisz dr K., żeby się przebrał za Mikołaja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej nie wytrzymalam i siknelam zaraz po robocie na taki najtanszy test. No i jsest cien cienia a dzis 5dpt.
Zobacz załącznik 505926
jak sie dobrze przyparzycie to wypatrzycie. Moze w koncu sie udalo. Jak jutro tez wyjdzie sikaniec pozytywny to w piatek pojde do plskiej kliniki i zrobie bete.
i co powiesz????? hę?! GRATULUJĘ 
AISHA_23 dziś dzwoniłam do kliniki i umówiłwm sie na usg na pon. cała wieczność czekać ale zobaczymy![]()
elala kobiet w ciąży się nie bije ale kuksańca zaraz dostaniesz. co to za wątpliwości. głowa do góry , pierś do przodu , wiara w sercu!!! wszystko jest i bedzie ok!!!!! w ciązy kobieto jesteś i kropka.
Madzialenek - jest plan działania więc na pewno będzie dobrze i w tym roku prezent pod choinkę będzie
Aduś - Tobie też na pewno się uda, zasługujesz na to!
Mam pytanie do tych, które już mają swojego babelka/babelki w brzuszku czy w momencie pojawienia się II kreseczek odstawiłyście acard (jesli któraś go brała), bo z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać Pani Dr.