Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny, sorki że ja tak z całkiem innej beczki ale mam pytanie, a mianowicie czy przytyłyście podczas stymulacji? ja od stycznia przytyłam 10 kgi jestem już tym przerażona ba w życiu tyle nie ważyłam. w prawdzie po odstawieniu leków mnie nie przybywa ale zrzucić nie udało mi się ani grama. nie chodzi mi o wygląd ale zwyczajnie zle się z tym czuje no i martwię się bo przeciez z nadwagą trudniej zajść
.
no moze ze 2kg mniej mnie teraz jest ale to tylko efekt lata i czasu spedzonego na dzialeczce,dziewczyny, sorki że ja tak z całkiem innej beczki ale mam pytanie, a mianowicie czy przytyłyście podczas stymulacji? ja od stycznia przytyłam 10 kgi jestem już tym przerażona ba w życiu tyle nie ważyłam. w prawdzie po odstawieniu leków mnie nie przybywa ale zrzucić nie udało mi się ani grama. nie chodzi mi o wygląd ale zwyczajnie zle się z tym czuje no i martwię się bo przeciez z nadwagą trudniej zajść
.