reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy Sen no więc byłam na wizycie, pani miła, uśmiechnięta, no ale pare minut mnie trochę kosztowało, wypisała recepte, mam brać pół tabletki, w piątek zrobię usg tarczycy, przed wizyta u niej kolejną za dwa tyg zrobie znowu wyniki , mam nadzieje,że te pół tabletki zadziała :-)

no i mam takie pytanie kobietki - co sądzicie o saszetkach prenatal baby plus? czy warto je kupić - sporo kosztują

Hola wielkie wielkie gratulacje :-):-):-):-):-) wiedziałam, czułam po prostu,że beta będzie rosła :tak:

Misia Twoja beta to już w ogóle the best :-) to tak jak nasz rocznik zresztą ;-)- gratuluje Ci serdecznie i ogromnie się cieszę!

Hola - super wieści :) Oby tak dalej!!!

Dziewczyny - jakiej firmy kosmetyków używacie? Chodzi mi o te bez parabenów, konserwantów itp...?

reklama
Misia gratuluje pięknego przyrostu bety! :-) a Twój lekarz widział wyniki progesteronu? może powinien Ci zwiększyć dawki leków, skoro spada?

Kate to świetna wiadomość! niedługo będziesz miała swoje dzieciaczki u siebie w brzuszku :-)

Gotadora my z mężem jak po pół roku starań nie było wyników to zaczęliśmy pić Prenatal Pro Baby "zestaw dla niego i dla niej", ale mogę tylko powiedzieć że w smaku było ohydne a wyników żadnych. A piliśmy dość długo bo chyba z 7-8 miesięcy. Problemem była też właśnie cena i fakt że ciężko było to dostać w aptekach.

Do góry