reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Adus, za Ciebie rowniez tzrymam kciuki , by wizyta z profesorem w poniedzialek przebiegla pomyslnie a @ nie zwlekala z przyjsciem. POWODZENIA!!!! :-) Dla mnie ten rok 2012 tez nie byl latwy. Tak jak piszesz, cale zycie, plany dostosowane do wizyt. Pamietam jak przed pierwszym podejsciem bylam pelna wiary i energi. Teraz bardzo mi tego brakuje, jednak mimo tego nie poddam sie i bede dalej walczyc.

Gienus, podcztuje Was troche na forum blizniaczym ale tych ostatnich Twoich zmagan z ciaza nie doczytalam. Nacierpisz sie bidulko. Wierze ,ze coreczka jest zdrowa a te trudy i nerwy beda Ci niebawem wynagrdzone usmiechem malych zdrowitkich Dzieciatek.Sciskam mocno KOchana i koniecznie pisz co u Ciebie.
Kiwisia, zycze Ci by sen stal sie jawa ;-) Ja tez sie doszukuje obiawow jakie juz znam z poprzednich podejsc.hmmm sa zupenie inne. Nie wiadomo co o tym myslec.

Gotadora ,zaglosowane :tak:

reklama
ależ to będzie poniedziałek! wow!:-) dziewczyny, normalnie palce będą boleć! proszę o same pozytywy, wielkie bety i uśmiechnięte bobaski!!!

Gotadora, chcialabym powiedziec "Twoja prosba jest rozkazem" ale jak bedzie....???? W kazdym badz razie juz koteczka mojego rozgrzewam do poniedzialkowych tancow ;-)

A kocia muzyka też może być?:rofl2: :-):-D:-):-D:rofl2:
Czy tylko tańce wchodzą w rachubę?

stylowi_pl_zwierzeta_1612862.jpg

Lawendowy Sen czy coś się stało z Twoim kotem??? :szok:
rofl.gif
biggrin.gif
laugh.gif
biggrin.gif
laugh.gif
rofl.gif

mój królik czasami też mnie zaskakuje
:baffled:

b570951849.jpg

ps. zdjęcie zrobione po tym, jak godzine go nie było, poszedł sobie dołki kopać ( do lasu)

Ostatnia edycja:
kobitki nie samowite jesteście z tymi tańcami kocimi :-D ale skoro działają..? ja moje bernardyna dorzucam do tańczącej ekipy, tańczyć już go nauczyłam :tak: im więcej tym lepiej w końcu szykuje sie OWOCNY PONIEDZIALEK :-)
Agapl tym razem musi byc dobrze!!! wieczorem bedziemy sie cieszyc z betki
Lawendowy a z tym mężem to dobre, uśmiałam się :-) dobry humor cie nie odstępuje jak zawsze a to też dobry znak ;-)

reklama
a ja mam wrażenie ,że mój pies zamienił się w kangura :szok: nie potrafi normalnie chodzić, cały czas skacze, bardzo to uciążliwe, mam nadzieje,że jej przejdzie do grudnia, bo trudno z nią tak chodzić jak ona tak skacze i ciągnie... zaczęła tak się zachowywać jak wydobrzała po chorobie, normalnie oszalała z radości

Do góry